Wat is de gemiddelde prijs van een boekhouder?

11 juli 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Toen ik voor mijzelf ben begonnen als ondernemer, heb ik meteen een boekhouder gezocht want ik wist meteen dat ik niet zou gaan uitblinken in het bijhouden van mijn administratie. Ik heb namelijk niet echt talent voor cijfers en daarom ben ik gaan kijken wat de mogelijkheden waren om een specialist in de arm te nemen die mij goed kon helpen. Ik heb toen gezien dat ik een boekhouder kon inhuren die ik iedere maand een vast bedrag zou betalen. Dat leek op dat moment heel  voordelig, maar ik heb gemerkt dat ik eigenlijk maar heel zelden een beroep hoef te doen op deze man en daardoor betaal ik dus eigenlijk heel veel geld voor iets wat ik niet gebruik. Ik ben daarom gaan kijken of ik voor een goede prijs een boekhouder kon vinden die minder zou vragen en die gewoon betaalt moest worden voor de dingen die hij deed en niet voor de dingen die hij in potentie zou kunnen doen. Ik heb toen gezien dat ik het beste even goed onderzoek kon gaan doen om te zien welk kantoor mij het beste van dienst zou kunnen zijn. Ik heb gewoon gekeken naar wat de gemiddelde prijs van een boekhouder is en ik heb toen gezien dat de mensen van finovion.nl heel goed uit de verf kwamen wanneer het gaat over een goede prijs voor een boekhouder. Deze mensen weten wat je als ondernemer zoekt en ik heb gemerkt dat je hier een heel goede prijs voor een boekhouder betaalt. Ik heb daarom al snel besloten dat ik met deze mensen zou willen werken want ik kon hier namelijk bijna de helft voordeliger geholpen worden dan bij mijn vorige accountant. Dat was iets waar ik veel baat bij zou kunnen hebben en zeker vandaag de dag want ik heb mijn inkomsten door corona flink terug zien lopen. Het was daarom niet verkeerd om te gaan kijken waar ik voor een goede prijs een boekhouder kon vinden. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een specialist die u kan helpen om de administratie goed bij te houden, dan raad ik u aan om even naar de site van finovion.nl te surfen. Deze mensen kunnen u heel goed helpen en u zult zien dat deze mensen heel bescheiden bedragen rekenen. 

Hier vond ik voor een goede prijs een boekhouder

Ik heb uiteindelijk mijn administratie door de mensen van finovion.nl laten nakijken en ik kon hier voor een heel goede prijs een boekhouder inhuren. Deze heeft mij ook meteen veel geld weten te besparen en daardoor heeft deze specialist zichzelf alweer weten terug te verdienen. Ik ben daarom erg blij dat ik met dit kantoor in zee ben gegaan en kan iedereen aanraden om ook een keer te kijken wat de mensen van finovion.nl voor u kunnen doen. 

Wilt u meer weten? 

Als u meer over dit kantoor wilt weten, of wilt weten of u hier ook voor een goede prijs een boekhouder kunt inhuren, dan kunt u:

  • Naar finovion.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u verder kunnen helpen 
  • Een afspraak inplannen met deze mensen om uw wensen door te nemen 

Ik hoop dat u goed geholpen kunt worden door dit kantoor. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn