Het beste kopieerapparaat voor u

16 juli 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ondanks de digitalisering van tegenwoordig wordt er nog steeds door talloze bedrijven gebruik gemaakt van een kopieerapparaat. Nog steeds veel dingen worden eerst op papier gezet of worden op deze wijze nog verwerkt. Als u als bedrijf inderdaad nog steeds gebruik maakt van een kopieerapparaat, dan wilt u natuurlijk wel dat deze van de juiste kwaliteit is. Daarnaast kan het toch ook wel heel erg handig zijn als het apparaat ook andere functionaliteiten voor u kan uitvoeren.

  • Scannen
  • Printen
  • Versturen van e-mails of faxen

Faxen is ook zo iets dat tot een ver verleden lijkt te horen, maar ook dit wordt nog vaker gebruikt dan u denkt. Een apparaat dat zoveel verschillende functies heeft wordt ook wel een multifunctional genoemd. Hiermee kunt u dus in een keer een hoop uiteenlopende dingen doen. Een kantoor staat vaak al vol genoeg. Als u dan wat ruimte kunt besparen door een multifunctional te kopen, dan heeft u hier natuurlijk ontzettend veel aan. Daarnaast kan deze keuze u ook het nodige geld besparen. Wanneer u ervoor kiest om alle apparaten die u nodig heeft los te kopen, dan kan dit behoorlijk in de papieren lopen. Een kopieerapparaat, een printer, een scanner, het wordt tegenwoordig alleen maar meer. Kies daarom voor een van de multifunctionals van het merk Konica Minolta. U heeft dan niet alleen een apparaat die verschillende functies voor u kan uitvoeren, maar ook kiest u voor een hoge kwaliteit apparatuur. En dat levert u natuurlijk ook weer de nodige voordelen op.

Meer dan alleen een kopieerapparaat

U kunt er uiteraard voor kiezen om alleen een kopieerapparaat te kopen. Soms is dat gewoon de beste optie voor u. Ook dan zit u bij Konica Minolta nog steeds helemaal goed. Zij produceren namelijk niet alleen maar multifunctionals, maar ook nog een hoop losse apparatuur. Wanneer het voor u het geval is dat het beter is om voor een los kopieerapparaat te kiezen dan is dit geen enkel probleem. Het kan ook best wel voordelig zijn om dit te doen. Werkt u op een kantoor met een heleboel medewerkers die allemaal gebruik moeten maken van dit apparaat? Dan kan dit met een multifunctional soms best nadelig zijn. Als u gewoon simpelweg iets wilt kopiëren, dan moet u soms erg lang wachten op het kopieerapparaat, afhankelijk van wat andere mensen er allemaal mee willen doen. In zo’n situatie is het dan natuurlijk logisch om voor simpelweg een kopieerapparaat te kiezen.

Het aanschaffen van een multifunctional

Klinkt het hebben van een multifunctional in plaats van een los kopieerapparaat u een stuk beter in de oren? Ook dan bent u bij JWS Alles voor Kantoor aan het juiste adres. Zij zijn de officiële dealer van het merk Kinoca Minolta en u zult hier dus zeker het apparaat vinden waar u naar op zoek bent. Komt u er niet zo goed uit wat nu de beste keuze voor u is? Neem dan contact op met de medewerkers van JWS Alles voor Kantoor. Zij hebben een ruime ervaring op dit gebied en kunnen u er alles over vertellen. Uiteraard kunnen zij u ook voorzien van een persoonlijk advies. Zo weet u honderd procent zeker dat u de juiste keuze maakt. Of u nu kiest voor een kopieerapparaat of een multifunctional, het is ook nog eens heel erg eenvoudig om bij JWS Alles voor Kantoor een bestellen te plaatsen. Neem dus vandaag nog een kijkje in het assortiment dat zij hier hebben en maak uw keuze. Ook voor veel andere kantoorartikelen kunt u hier terecht, het is dus zeker de moeite waard. Bekijk alle inforamtie op https://www.jwsraalte.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn