Het bevestigen van een huisnummer is een eenvoudig klusje

11 april 2018

Posted in Woning en Tuin

Want u hebt er enkel een spijker en een hamer voor nodig. Mits u het in uw eigen houten voordeur wilt ophangen. Hoewel we trouwens in dat geval een schroef aanraden zal een dikke spijker ook prima blijven zitten want een huisnummer weegt natuurlijk niet erg veel. Maar doorgaans hangen mensen hun gekochte huisnummer van bijvoorbeeld onze webwinkel, naambordencentrale.nl, op naast de voordeur en dus in het beton. In dat geval hebt u een boormachine nodig zodat u eerst een plug in de muur kunt slaan en vervolgens een schroef. Hoe dan ook, mocht u een nieuw huisnummer nodig hebben omdat het oude bordje versleten is of niet past bij uw huisstijl dan zult u bij ons slagen. Van een keur aan materieel kunt u een huisnummer vinden die u vaak ook nog in verschillende kleuren kunt kopen. Zo is de Basic plastic variant verkrijgbaar in diverse kleuren net als de kunststoffen bordjes. De messing, aluminium en rvs borden zien er krachtig en overtuigend uit ende email variant die overigens ook in een email look te verkrijgen is bieden een klassiek uiterlijk. Het is maar net hoe de rest van de straat erbij ligt. Misschien is het in uw straat gebruikelijk om losse nummers op te hangen. Ook dan zult u wederom bij ons slagen want u kunt de cijfers ook los van elkaar bestellen. Dan kunt u het getal letterlijk bij elkaar kopen en past het weer bij het karakter van de straat of wijk waarin u woont.

Is het huisnummer veranderd? Koop dan snel het nieuwe getal

En dat kan gebeuren als een huis wordt verdeeld in studentenkamers met een eigen voordeur. Of als het juist wordt teruggedrongen zoals in het geval bij de BAG wet- en regelgeving. Maar doorgaans komt u hier niet mee in aanraking. Het huisnummer blijft hetzelfde als u een huis koopt of huurt maar het afbladderde nummer aan de muur naast uw voordeur is niet bepaald uitnodigend. Kies er daarom voor om na de verhuizing in een nieuw huisnummer te investeren. Afhankelijk van het materiaal verschillen ze vanzelfsprekend van prijs. Wel zijn ze allen uitvoerig getest en weerstaan ze regen, vocht, wind en uv-straling afkomstig van de zon voor zeer lange duur. Reken er dan ook maar op dat u voor de rest van uw leven op dit huisnummer kunt bouwen.

  • Kies binnen de prijscategorie die u ziet zitten. Zo verkopen we tamelijk simpele bordjes voor nog geen tien euro terwijl we ook de uitzonderlijk exclusieve email nummers verkopen van meer dan 110 euro. Dat is dan ook een product voor de liefhebber.
  • U kunt ook op de grondstof zoeken net als op de informatie.
  • Kies eventueel de kleur uit en natuurlijk het getal en rond uw bestelling af.

Zoekt u een specifiek product? Laat het ons dan even weten

Want we helpen u graag bij het zoeken in ons assortiment. Neemt u daarom even contact met ons op. U kunt ons een mail sturen en we staan u graag even te woord als u ons opbelt. Want van maandag tot en met vrijdag staat de klantenservice telefonisch voor u klaar van 09:00 uur tot 19:00 uur. Ook ziet u op de website allerlei interessante kortingen waarvan we u op onze sociale media nog meer voorbeelden kunnen geven. Mocht u binnenkort gaan verhuizen dan kunt u ons wellicht daar volgen. U vindt ons onder andere op Facebook, Twitter en Google+. Met meer dan 390 beoordelingen heeft onze site een gemiddelde beoordeling van maar liefst 99 procent! Laat u na het bestellen ook even een rating achter?

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn