Kom de Brazilian zouk in Amsterdam dansen!

8 april 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Houdt u van dansen en wilt u graag een keer een nieuwe stijl leren dansen? Kom dan een keer naar onze gelegenheid om de Brazilian zouk in Amsterdam te leren! Wij zijn een professionele dansschool en wij staan altijd open voor nieuwe cursisten. Wij werken altijd samen met professionele dansers waardoor u er dus altijd zeker van kunt zijn dat u goed les krijgt. Wij weten precies hoe wij u thuis moeten maken in de Brazilian zouk in Amsterdam en wij hopen daarom ook dat u zich snel een keer bij ons wilt komen inschrijven. Wij kunnen u op vele manieren helpen. Wanneer u namelijk een drukke agenda heeft, en daardoor niet altijd kunt komen op de reguliere tijden, kunnen wij u ook voorzien van privélessen. Deze kunt u helemaal op uw eigen agenda aanpassen en wij hopen dat u hierdoor toch de mogelijkheid vindt om u te verdiepen in de Brazilian zouk in Amsterdam. Wij zullen u tijdens de lessen de basisbeginselen van de Brazilian zouk in Amsterdam bijbrengen. Vervolgens zullen wij dit langzaam uitbouwen totdat u op een gegeven moment helemaal thuis bent in de Brazilian zouk in Amsterdam. Wij nodigen u van harte uit om een keer te komen kijken bij een van onze lessen. U mag namelijk altijd even binnenlopen om te zien of de Brazilian zouk in Amsterdam u aanspreekt of dat u misschien meer interesse hebt voor een van de andere stijlen die wij u kunnen onderwijzen. Kijk even op onze site Braziliandancemasters.com om te zien welke stijlen u bij ons allemaal kunt leren. Uiteraard hoeft u niet een keus te maken want u kunt er ook voor kiezen om ze allemaal bij ons te leren! U kunt namelijk ook regelmatig van klas wisselen wanneer u dat wilt zodat u alle stijlen leert dansen. Onze instructeurs heten u van harte welkom en wij hopen dan ook dat wij u snel een keer tijdens een van onze lessen zouden mogen begroeten.

Leer de Brazilian zouk in Amsterdam dansen!

Niets is fijner dan om heerlijk te kunnen dansen. Wij bieden u daarom de lessen waarmee u heerlijk leert bewegen en waarbij u heel veel andere dansliefhebbers leert kennen waarmee u de Brazilian zouk in Amsterdam kunt oefenen en beleven. Wij hopen dat u heel veel plezier zult beleven aan de danslessen die wij u kunnen verzorgen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen om uw inschrijving te regelen. Wij kunnen u een pakket op maat leveren, we gaven het net al aan. U kunt bij ons namelijk terecht voor privé- alsook voor groepslessen. Bij beide leert u de fijne kneepjes van de Brazilian zouk in Amsterdam en wij hopen dat u hier heel veel plezier aan zult beleven. Omdat wij u graag een totaalpakket willen aanbieden, nodigen wij u ook meteen uit voor onze dansfeesten die wij vele malen per jaar organiseren. Op deze feesten kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen en heerlijk dansen met andere cursisten. Wij hopen daarom van harte dat u zich snel bij ons wilt komen inschrijven, u bent sowieso altijd welkom op onze feesten.

Wij brengen u in contact met andere dansliefhebbers

Wanneer u besluit om bij ons een cursus te komen volgen in Brazilian zouk in Amsterdam dan zullen wij u graag in contact brengen met andere dansliefhebbers. Zo kunt u het geleerde oefenen en samen het plezier van het dansen delen. Kortom:

  • schrijf u in voor onze lessen
  • u kunt bij ons terecht voor groeps- en privélessen
  • kijk vandaag nog even op Braziliandancemasters.com 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn