Hoe kun je professioneel je bank laten reinigen?

29 augustus 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Stel, je hebt een hele oude bank staan die je eigenlijk niet weg wilt doen, maar die in de loop der jaren wel erg vuil is geworden. Stof heeft zich opgehoopt in de vezels, en de kleur oogt lang zo mooie en fris niet meer. Of je nu ook zichtbare vlekken in de bank hebt of niet, je kunt je bank laten reinigen bij een professionele meubelreiniger zoals CInco. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het reinigen van zowel meubels als tapijten, en beschikken ze over de juiste apparatuur om zelfs hele oude vlekken te verwijderen. Bij Cinco komen ze bij jou thuis langs om het meubel of tapijt schoon te maken, en ze nemen die apparatuur dus gewoon mee. Je hoeft er zelf helemaal niets voor te doen, want ze sjouwen het meubel zelf naar een geschikte plek om de reiniging uit te voeren. Als het om vloerbedekking gaat is dat natuurlijk niet nodig, en voeren de ze reiniging ter plekke uit. Je bank laten reinigen gebeurt vaak in de garage of gewoon buiten op de oprit als het lekker weer is. Dan loop je niet de kans dat je vloer onnodig nat wordt. Het resultaat van zo’n professionele reiniging is vaak nog vele malen mooier dan dat mensen hadden verwacht. Veel mensen schakelen Cinco namelijk in als ze vlekken in hun meubel of tapijt hebben, maar staan er niet bij stil dat ook vuil en stof dat er al jaren in zat wordt verwijderd. Daardoor leeft de kleur helemaal o en lijkt het meubel of het kleed weer als nieuw. 

Hoe kun je professioneel je bank laten reinigen?

Je bank laten reinigen, hoe gaat dat in zijn werk?

Als je bij CInco Tapijt- en Meubelreiniging aanklopt om je bank te laten reinigen dan kun je daar het volgende van verwachten. Ze werken met een standaard stappenplan en gaan altijd volgends deze volgorde te werken, namelijk:

  • Voorinspectie en bepalen reinigingsmiddel
  • Voorbehandeling en inborstelen producten
  • Dieptereiniging met sproei-extractie methode
  • Eventuele extra vlekkenbehandeling
  • Na-inspectie en aanbrengen vuilafstotende beschermlaag

Deze laatste is optioneel, maar kan je wel veel gedoe besparen als je per ongeluk iets over je bankstel heen laat vallen, zoals soep. Je bank laten reinigen doe je namelijk niet snel nog een keer, dus doe je er slim aan deze vuilafstotende beschermlaag aan te brengen. Deze zorg ervoor dat nieuwe vlekken niet zo diep in de vezel trekken en dat je ze dus veel gemakkelijker zelf kunt verwijderen met een doekje. Op die manier heb je natuurlijk veel langer plezier van je schone bank of tapijt.

Wat kan Cinco allemaal voor je reinigen?

Je kunt natuurlijk je bank laten reinigen door Cinco, maar ze doen nog veel meer dan dat. Ze hebben ook professionele apparatuur om (zelfs hele dure) kleden en tapijten schoon te maken, kunnen je vloerbedekking reinigen en zelfs wandbekleding. Wat je ze ook laat schoonmaken, ze doen dit altijd met aandacht en gebruiken het juiste schoonmaakmiddel en de juiste temperatuur om de betreffende stof niet te beschadigen of kleurdoorloop te veroorzaken. Bij hen ben je dus aan het juiste adres voor zowel een bank laten reinigen als voor kleden, wandbekleding, en zelfs boot- of tuinkussens, en dat allemaal met een professioneel resultaat. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn