Een training thuiswerken leert u hoe u efficiënter kunt werken

29 augustus 2020

Posted in Cursus en Opleidingen

Toen mijn werkgever ons vertelde dat wij niet langer meer op kantoor konden werken vanwege corona, heb ik even flink lopen balen. Ik hou er namelijk helemaal niet van om thuis te werken omdat ik een gezin met jonge kinderen heb en nu deze ook thuis kwamen te zitten omdat alle scholen dicht gingen, moest ik even goed uitvogelen hoe ik mijn werkzaamheden toch gewoon kon voortzetten. Ik heb toen geprobeerd om het ritme dat ik op kantoor ook aanhoud, thuis ook vol te houden, maar dat was bijna niet te doen. Je moet namelijk een heel andere manier van werken aanleren en daarom wilde ik graag weten of er ook zoiets bestond als een training thuiswerken. Als ik namelijk een training thuiswerken kon volgen, dan zou ik hopelijk kunnen leren hoe ik thuis zo productief mogelijk zou kunnen worden. Ik ben daarom meteen gaan kijken of ik ergens een training thuiswerken kon vinden en ik heb toen uiteindelijk de site Thuiswerken.com gevonden. Deze site vond ik meteen heel interessant en ik heb gemerkt dat ik hier een heel goede training thuiswerken kon volgen. Ik las dat ik hier zou leren hoe ik thuis een goede structuur kon aanbrengen in mijn dag en ook hoe ik productiever zou kunnen worden. Daar had ik natuurlijk niets op tegen want hoe meer ik kon doen thuis, hoe beter het zou zijn. Ik ben daarom meteen mijn inschrijving voor de training thuiswerken gaan regelen en ik kan u zeggen dat ik blij was dat ik al snel kon beginnen. Ik had namelijk veel werk op de planning staan en daarom wilde ik liever vandaag dan morgen met de training thuiswerken beginnen. Ik was blij om te merken dat ik snel kon beginnen en zo kon het gebeuren dat ik nu inmiddels de training thuiswerken al heb afgerond. Ik heb namelijk gekozen voor de eendaagse training thuiswerken en dat heeft mij heel erg veel opgeleverd. Ik zal daar in het onderstaande wat meer over vertellen.

Deze training thuiswerken heeft mij heel veel opgeleverd

Ik had gehoopt dat ik een beetje beter zou kunnen thuiswerken wanneer ik de training thuiswerken had afgerond, maar ik heb gemerkt dat ik ook een heel andere werkhouding heb aangeleerd. Tijdens de training thuiswerken is namelijk ook uitgebreid stilgestaan bij hoe je efficiënter kunt vergaderen, hoe je kunt zorgen dat je minder mails naar je collega’s hoeft te sturen en noem het allemaal maar op. Ik zou daarom iedereen die het thuiswerken ook lastig vindt, willen aanraden om een keer naar Thuiswerken.com te surfen omdat u namelijk heel interessante mogelijkheden kunt vinden op deze site.

Ik doe meer werk in minder tijd

Ik ben blij dat ik deze training thuiswerken gevolgd heb omdat ik nu veel beter in staat ben om meer werk in minder tijd uit te voeren. Kortom:

  • Ik heb veel meer structuur in mijn dag
  • Ik kan beter communiceren met mijn collega’s
  • Ik merk dat ik een betere scheiding tussen werk en prive heb kunnen ontwikkelen

Kijk ook nog even op de site voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn