Ik gaf mij hier op voor Tai Chi in Hengelo

30 juni 2018

Posted in Mens en gezondheid

Vorig jaar heb ik besloten dat ik het een beetje rustiger aan wilde gaan doen in mijn leven. Ik heb namelijk mijn hele leven heel hard gewerkt en dat heeft op een gegeven moment zijn tol geƫist. Ik merkte dat ik niet meer lekker in mijn vel zat en vandaar dat ik mij graag wat meer wilde richten op het herstel van mijn innerlijke lichaam. Het leek mij daarom interessant om eens te gaan bekijken wat er allemaal aan mogelijkheden bij mij in de buurt werden aangeboden om tot rust te komen. Op een gegeven moment heb ik toen besloten dat ik graag wilde weten of ik ook Tai Chi in Hengelo kon gaan doen. Ik had hier namelijk op het internet een aantal interessante artikelen over gelezen en vandaar dat ik graag wilde weten of ik ook Tai Chi in Hengelo kon gaan volgen. Dat bleek het geval te zijn en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wanneer ik aan de Tai Chi in Hengelo zou kunnen beginnen. Voordat ik hier zal gaan vertellen over mijn ervaringen met Tai Chi in Hengelo, wil ik graag eerst even wat meer vertellen over hoe ik de school heb gevonden waar ik nu bij loop. Het is namelijk zo dat ik deze via het internet gevonden heb en ik zou u daarom ook van harte willen aanraden om een keer naar de site van QiGongZee.nl te komen kijken. U zult namelijk zien dat men u hier heel veel interessante informatie biedt en het is dan ook zeer de moeite waard om eens te kijken wat u hier allemaal aangeboden krijgt wanneer het gaat over informatie over Tai Chi in Hengelo. Voor mij was dit heel erg aangenaam en het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik hier graag lessen wilde komen volgen. Ik doe dit nu een tijdje en ik heb daar iedere keer heel veel plezier van. Vandaar dat ik ook even in de pen wilde klimmen om wat meer over mijn ervaringen te schrijven.

Ik heb veel baat bij Tai Chi in Hengelo

Ik vind het altijd moeilijk om goed te ontspannen. Ik heb namelijk vaak het idee dat ik nog heel veel dingen moet doen, maar die doe ik dan vervolgens niet. Dit duidt erop dat de balans tussen mijn lichaam en geest verstoort is en daar wilde ik graag aan gaan werken. Dat heb ik gedaan door mij op te geven voor Tai Chi in Hengelo. Dat is een keus geweest waar ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van heb gehad. De mensen bij QiGongzee.nl hebben mij altijd heel vriendelijk ontvangen en zij weten heel goed welke oefeningen voor mij goed zouden werken. Ik heb gekozen om individuele lessen te volgen en dat bevalt mij heel erg goed. Vandaar dat ik ook aan iedereen zou willen aanraden die op zoek is naar Tai Chi in Hengelo, om zich op te geven via de site van QiGongzee.nl. Hier kunt u ook meer lezen over hoe de mensen van deze praktijk te werk gaan. Dit is heel erg interessant om te lezen.

Ik voel mij veel beter sinds ik hier individuele lessen krijg

Ik loop nu al een tijdje bij QiGongZee.nl en dat bevalt mij heel erg goed. Het is namelijk zo dat ik hier altijd de juiste oefeningen krijg voorgeschreven en dat merk ik meteen. Kortom:

  • ik ben heel erg enthousiast over QiGongZee.nl
  • ik krijg hier heel goede individuele begeleiding
  • ik voel mij stukken beter sinds ik hier Tai Chi beoefen

Kijk even op QiGongzee.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn