Wij gingen met Atacama.be door Peru reizen

30 juni 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Vorig jaar waren mijn man en ik vijfentwintig jaar getrouwd en dat wilden wij graag vieren aan de hand van een speciale reis. Wij hadden al heel lang de wens om een keer een bijzondere reis te gaan maken en het leek ons goed om dit nu eindelijk een keer te gaan doen. Wij hebben uiteindelijk besloten dat wij door Peru reizen wilden. Wij hadden namelijk ooit een documentaire over dit land gezien en wij zagen daarin een man die door Peru reizen ging. Hij liet ons de prachtige natuur van dit land zien en daar waren wij zo van onder de indruk dat ook graag door Peru reizen wilden. Vandaar dat wij dus maar eens op zoek zijn gegaan naar mogelijkheden om deze reis te realiseren. Dat was niet heel eenvoudig. Wij zijn mensen die niet heel veel gereisd hebben in hun leven waardoor wij het prettig vinden om onder begeleiding nieuwe plaatsen te ontdekken. Wij vinden het daarom prettig dat bijvoorbeeld hotels en dergelijke voor ons geregeld worden. Vandaar dat wij dus maar eens even zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die wij aangeboden kregen via het internet. Al heel snel kwamen wij terecht op de site van Atacama.be en deze site sprak ons heel erg aan. Wij hebben daarom maar eens even gekeken naar de mogelijkheden die men ons hier aanbood en die hebben bijzonder veel indruk op ons gemaakt. Het was ons dan ook al snel duidelijk dat wanneer wij graag door Peru reizen wilden, wij bij dit bedrijf moesten zijn. Mocht u ook een keer een bijzondere reis willen maken, dan raden wij u Atacama.be van harte aan. U zult merken dat u hier heel veel interessante mogelijkheden aangeboden zult krijgen, dus ik zou u deze site dan ook van harte willen aanbevelen.

Wij kozen een van de Peru reizen van Atacama.be

Toen wij eenmaal op de site van Atacama.be terecht waren gekomen, zagen wij al heel snel dat wij hier heel veel interessante mogelijkheden kregen aangeboden. Dat sprak ons ten zeerste aan en het was voor ons dan ook al een feestje om te zien wat men ons hier allemaal aanbood. Wij hebben uiteindelijk een van de Peru reizen weten uit te kiezen. Wij hebben gekozen voor een van de Peru reizen waar wij heel veel natuur te zien zouden krijgen. Wij zijn namelijk groot liefhebbers van natuur en wilde dieren en vandaar dat wij hier graag meer van in het echt zouden willen zien. Wij hebben daarom meteen een boeking gemaakt en wij kregen al heel snel een bevestiging. Afijn, uiteindelijk zijn wij dus richting Peru gegaan onder begeleiding van de mensen van Atacama.be en dat is ons heel erg goed bevallen. De organisatie was altijd tot in de puntjes geregeld en als er een probleem was, dan werd dat door de mensen van dit bedrijf altijd heel snel opgelost. Wij hebben daarom ook heel zorgeloos door Peru reizen gekund. Mocht u ook een onvergetelijk avontuur willen beleven, dan raden wij u aan om eens te bekijken wat u allemaal aan mogelijkheden op Atacama.be kunt vinden.

Wij raden dit bedrijf aan iedereen van harte aan!

Wij zijn heel erg blij dat wij op reis zijn gegaan met de mensen van Atacama.be. Mocht u ook met hen op pad willen gaan, kijk dan even op de site van dit bedrijf. Hier vindt u namelijk meer info over:

  • de georganiseerde reizen van dit bedrijf
  • de individuele reizen die dit bedrijf aanbiedt
  • de reizen die dit bedrijf aanbiedt die geschikt zijn voor gezinnen

Kijk snel even op Atacama.be.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn