Volledig geoptimaliseerd inkoopproces

2 juli 2018

Posted in Cursus en Opleidingen

Voor mijn bedrijf moet ik regelmatig de inkoop van de producten regelen. In het begin deed ik dit voornamelijk handmatig, maar mijn bedrijf is zo gegroeid dat dat echt niet langer kon. Er ging veel te veel tijd zitten in het inkoopproces, dus wilde ik hier graag wat aan veranderen. Ik begon rond te vragen bij vrienden en kennissen hoe zij hun processen regelden en zo kwam ik uiteindelijk terecht bij ICreative Purchase to Buy Automation. Dit bedrijf heeft me bijzonder snel en goed geholpen. Daardoor ben ik flink vooruit gegaan op productiviteit en is de omzet ook gestegen. Mijn onderneming kan dus blijven groeien en tegelijkertijd goed blijven functioneren. Dankzij het volledig geoptimaliseerde inkoopproces hoef ik vrijwel nergens meer naar om te kijken. Alleen als er afwijkende inkopen zijn, moet ik soms iets handmatig regelen, maar dat is natuurlijk geen enkel probleem. De standaard processen lopen dankzij ICreative helemaal automatisch. Zo kan ik optimaal gebruikmaken van mijn tijd. Ik heb tegenwoordig veel meer tijd over voor andere werkzaamheden en ook meer vrije tijd om leuke dingen te doen. Zoals je je kunt voorstellen ben ik dus heel tevreden met de service en diensten van ICreative en kan ik het bedrijf zeker aanraden.

Partner van Basware

Mijn inkoopproces is geoptimaliseerd door een partner van ICreative, Basware. Ook over dit bedrijf ben ik zeer tevreden. Van begin tot einde hebben de medewerkers me erg goed geholpen. Ik wist stap voor stap precies waar ik aan toe was en ik voelde me volledig serieus genomen. Er was altijd ruimte voor vragen en men dacht goed mee voor de juiste oplossingen. Dankzij deze fijne samenwerking was er zo een geschikte oplossing opgesteld. Ook Basware kan ik dus zeker aan anderen aanraden. Het bedrijf uit Finland heeft al tientallen jaren ervaring en dat is te merken. De medewerkers gaan erg snel en efficiënt te werk. Je merkt direct dat ze kennis van zaken hebben. Iedere keer dat er zich een probleem voordeed, werd er snel een oplossing aangedragen. Ik hoefde me dus geen zorgen te maken of het eindresultaat goed zou zijn. Basware werkte erg professioneel en snel. Ook als ik nu nog vragen of problemen heb, kan ik nog steeds bij een medewerker terecht. Uiteraard kan ICreative me ook helpen met het up-to-date houden van mijn systeem. Alles wat te maken heeft met inkopen wordt dankzij deze bedrijven automatisch voor me geregeld.

Inkopen snel en eenvoudig doen

Iedereen die zijn of haar eigen bedrijf heeft, weet dat het inkoopproces erg veel tijd en moeite kan kosten. Gelukkig is dit voor mij tegenwoordig niet meer het geval. Ik heb er geen moment spijt van gehad dat ik heb geïnvesteerd in de software van Basware. Het werkt nog steeds uitstekend en ik hoef niet langer uren in de inkoop te steken. Ik raad deze software aan omdat:

  • Werkprocessen veel efficiënter en sneller verlopen
  • Er veel meer tijd over is voor andere werkzaamheden
  • Je overal en altijd toegang hebt tot het systeem

Ook de bedrijven kan ik zeer aanraden, omdat ze altijd bereikbaar zijn. De medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen je snel indien er problemen zijn. Kortom, op alle vlakken doen deze ondernemingen het goed. Mijn bedrijf blijft groeien en dankzij de automatische processen kan ik al het werk bijbenen. Op de website van ICreative is alle informatie te vinden om te ontdekken of de software ook iets voor uw bedrijf is. Ook contact opnemen kan natuurlijk altijd om meer te weten te komen. Binnen korte tijd kunt ook u de inkopen en uitgaven van uw bedrijf optimaliseren en automatiseren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn