Speelgoed dieren

2 juli 2018

Posted in Kinderen en Speelgoed

Een miniatuur boerderij is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende speelgoed dieren! Deze mogen dan ook zeker niet ontbreken! Of je nu volwassen bent en het gewoon fantastisch vindt om een boeren bedrijf na te bouwen in het klein of dat je voor een kind op zoek bent naar mooie toys rondom het boerenleven. Natuurlijk heeft niet ieder boerenbedrijf een veestapel, akkerbouwbedrijven zijn natuurlijk heel wat anders dan veebedrijven. Maar vaak loopt er op iedere boerderij wel een dier rond, al was het maar een stel kippen om voor wat lekkere eieren te zorgen. Als je zelf iets dergelijks na wilt bouwen, maar dan in het klein, dan heb je dus ook gewoon speelgoed dieren nodig om er een mooi geheel van te maken! Pas dan is het eigenlijk echt compleet! Een schuur, een hek, wat miniatuur tractors, het is allemaal fantastisch, maar het wordt echt nog een stuk leuker als er ook wat diertjes bij te vinden zijn. Een hond, die het erf gewaakt, of een stel geiten, voor in de wei. Het ziet er allemaal meteen een stuk gezelliger uit! Als jijzelf graag het boerenleven nabootst of jouw kind vindt het leuk om dit te doen, dan moeten er dus ook zeker speelgoed dieren bij gekocht worden!

Goede speelgoed dieren

Natuurlijk wil je dan wel dat de speelgoed dieren die jij koopt op schaal gemaakt zijn, zodat ze ook echt goed lijken bij de rest van de spullen. Het ziet er immers niet uit als de geitjes tot halverwege de tractor komen, dat is gewoon totaal niet realistisch. Net zo vervelend is het als de kippen, de geiten en de koeien allemaal ongeveer dezelfde hoogte hebben. Je kunt ze dan gewoon niet fatsoenlijk naast elkaar zetten, zonder dat het belachelijk lijkt. Het kan nog best wel lastig zijn om speelgoed dieren te vinden die op deze manier op schaal zijn gemaakt. Bovendien, heel veel van dit soort artikelen zijn dan ook weer niet echt stabiel, ze vallen heel snel om en dat is natuurlijk ook super onhandig. Je wilt gewoon dat ze mooi overeind blijven staan, zodat jij ze niet steeds weer opnieuw neer hoeft te zetten. Dat betekent dat je dus wel de juiste soort moet kopen, dat je ze met aandacht uit moet zoeken, zodat ze ook echt aan bovengenoemde punten voldoen. Dat kan nog best wel eens lastig zijn, want zoveel verschillende soorten speelgoed dieren zijn er niet te koop.

RZ-Farmtoys

Wil jij speelgoed dieren die:

  • op schaal gemaakt zijn
  • er realistisch uitzien
  • goed blijven staan?

Dan moet je ze absoluut gaan kopen bij RZ-Farmtoys. Zoals hun naam al aangeeft zijn zij gespecialiseerd op het gebied van boerderijspeelgoed. Je vindt bij hen diverse miniaturen, waaronder dus zeer mooie diertjes. Je kunt bij hen bijvoorbeeld kiezen voor geiten, kippen, paarden, koeien, varkens of schapen. Met andere woorden, je kunt eigenlijk een complete kinderboerderij beginnen met de speelgoed dieren die je bij hen aan kunt schaffen! Maar niet alleen daarvoor kun je bij hen terecht, je vindt in hun collectie ook diverse landbouwwerktuigen. Uiteraard zijn ook deze helemaal op schaal nagemaakt, waarbij er echt op de details gelet is, om zo een realistische kopie te maken. Als echte liefhebber zit je immers niet te wachten op bijvoorbeeld een tractor dit gewoon niet correct is of die totaal niet lijkt op een van de bestaande merken. Als jij had van farmtoys die realistisch zijn, die overeenkomen met daadwerkelijke landbouwwerktuigen en boerderijdieren, dan is het dus zeker aan te raden om naar RZ-Farmtoys. Nergens zul je een zo groot en compleet assortiment vinden aan speelgoed dieren en werktuigen die ook echt goed nagemaakt zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn