Ik liet door dit bedrijf een drone reportage maken

1 september 2018

Posted in Fotografie en Videografie

Vorig jaar heb ik een groot evenement bij ons in het dorp georganiseerd en omdat ik wist dat hier heel veel mensen op af zouden komen, leek het mij leuk om een bedrijf in te schakelen dat al deze mensen goed in beeld kon brengen. Vandaar dat ik maar eens even op zoek ben gegaan naar de mogelijkheden die er allemaal waren om het evenement op de juiste manier vast te leggen. Dat was niet heel eenvoudig omdat het namelijk een evenement was dat zich over een heel grote oppervlakte verspreidde. Wij hadden ons hele dorp namelijk omgetoverd tot een groot openluchtmuseum en daardoor waren er dus voortdurend mensen overal te vinden. Toen ik op zoek ging naar mogelijkheden, zag ik op een gegeven moment een filmpje voorbijkomen van een drone reportage. Ik had nog nooit van het fenomeen ‘drone reportage’ gehoord, maar ik had meteen in de gaten dat dit was wat ik graag wilde. De uitdaging die ik toen aanging, was dat ik ergens iemand moest vinden die voor mij een drone reportage zou kunnen maken. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar ik kan u zeggen dat dat het zeer zeker niet was. Ik kon namelijk genoeg mensen vinden die voor mij een goede drone reportage konden maken, maar dat betekende wel steeds dat ik een tweede hypotheek moest afsluiten om dit alles te kunnen financieren. Dat was natuurlijk niet waar ik naar op zoek was en dus heb ik erg mijn best gedaan om een bedrijf te vinden dat mij voor een goede prijs aan een drone reportage kon helpen. Uiteindelijk ben ik zo terechtgekomen bij de mensen van Drone-Professionals.nl. Deze mensen hebben mij voor een heel goede prijs aan een drone reportage kunnen helpen en ik ben zeer tevreden over het resultaat dat zij mij hebben weten te presenteren.

Ik was zeer onder de indruk van de gemaakte drone reportage

Toen ik eenmaal op de site van dit bedrijf terecht was gekomen, had ik meteen in de gaten dat ik deze mensen moest inschakelen voor het maken van een professionele drone reportage. Ik heb daarom meteen even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf en binnen een uur had ik al een antwoord van hen in mijn mailbox. Ik was erg onder de indruk van de tarieven die zij rekenden voor hun diensten en ik hoefde daarom ook niet lang na te denken over de vraag of ik met hen in zee wilde gaan of niet voor het maken van een drone reportage. Ik heb hen daarom meteen een overzicht gegeven van de plannen die ik had. Zo konden de mensen van dit bedrijf een planning maken en konden zij inplannen wanneer ze waar moesten gaan filmen. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik een heel mooi filmpje heb mogen ontvangen van het evenement dat wij hebben georganiseerd. Wij waren zeer onder de indruk van de kwaliteit van het filmpje en het is dan ook zeer vaak bekeken nadat ik het op mijn website heb gezet.

Ik raad dit bedrijf van harte aan

Mocht u ook een bedrijf zoeken dat een drone heeft, dan raad ik u Drone-Professionals.nl van harte aan. Hier kunt u namelijk:

  • beelden vanuit de lucht laten filmen
  • foto’s vanuit de lucht laten schieten
  • speciale wensen op het gebied van dronetechniek verwezenlijken

Ik ben blij dat ik Drone Professionals heb weten te vinden omdat ik hier heel goede beelden voor een heel goede prijs heb mogen ontvangen. Daarbij was de service die ik hier ontvang in een woord fantastisch.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn