Ik liet JT-Autobekleding.nl mijn autobekleding vervangen

16 april 2018

Posted in Auto's en Motoren

Een aantal jaar geleden heb ik een heel mooie Mercedes weten aan te schaffen. Deze wagen kostte niet heel veel geld omdat hij nog helemaal opgeknapt moest worden. Ik ben van nature tamelijk handig, dus ik heb er een paar jaar aan gesleuteld en uiteindelijk had ik daardoor een wagen die er weer bijna als nieuw uitzag. Het enige probleem was echter dat de autobekleding ook vervangen moest worden. Ik kan best veel, maar autobekleding vervangen kan ik echt niet. Dat vergt een heel speciale techniek en je hebt er ook de juiste apparatuur voor nodig en die heb ik beide niet. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken naar de mogelijkheden die er allemaal waren om een extern bedrijf in te schakelen voor het vervangen van mijn autobekleding. Ik heb dit gedaan via het internet. Ik ben gewoon even op diverse fora gaan kijken waar ik goede autobekleding kon vinden. Men vertelde mij dat ik in dat geval het beste even naar JT-Autobekleding.nl kon gaan kijken. Deze site kende ik niet, maar toen ik er een kijkje kwam nemen, had ik meteen in de gaten dat ik degene had weten te vinden die mij aan nieuwe autobekleding kon helpen. Men heeft hier werkelijk heel erg veel verstand van zaken en het leuke is ook dat ze van vele markten thuis zijn. Ze kunnen hier dus ook heel goed oude wagens behandelen. Dat was voor mij een absolute voorwaarde want ik wilde mijn wagen graag zo authentiek mogelijk laten. Helaas was het leer van mijn stoelen helemaal kapot en vandaar dat ik dus moest kiezen om het leer te laten vervangen. Gelukkig wisten ze bij JT-Autobekleding.nl heel goed raad met deze situatie en ze hebben me daarom ook weten te helpen aan een prachtig resultaat.

Ik liet hier mijn autobekleding en mijn stoelverwarming vervangen

Toen ik eenmaal bij dit bedrijf om hulp kwam vragen om mijn wagen op te knappen, werd mij verteld dat in de stoelen die ik in mijn wagen had, oorspronkelijk ook stoelverwarming zat. Dat vermoeden had ik al en ik wilde dus graag weten of ze hier naast het leveren van goede autobekleding mij ook aan stoelverwarming konden helpen. Ik kreeg te horen dat dat geen enkel probleem was en vandaar dat ik de mensen van dit bedrijf gevraagd heb om niet alleen de autobekleding te vervangen, maar om ook stoelverwarming aan te brengen. Dit alles was in heel korte tijd allemaal gedaan. Ik denk dat ik mijn wagen ruim een week gemist heb, en toen kreeg ik al een belletje van de mensen van dit bedrijf dat de klus geklaard was. Dat was natuurlijk altijd prettig om te horen. Vandaar dat ik ook maar meteen mijn wagen ben gaan ophalen. Ik moet u zeggen dat het resultaat echt heel erg mooi was. Ik was echt onder de indruk van alles wat men mij hier heeft weten te bezorgen. De stoelen van mijn bolide zagen er weer als nieuw uit zonder dat het zichtbaar was dat ik het leer allemaal had laten vervangen. Dit was precies het resultaat dat ik graag wilde!

Dit bedrijf levert echt vakwerk af

Wilt u ook graag een keer uw wagen laten aanpakken door dit bedrijf? Dan raad ik u dat van harte aan. Ook wanneer u deze mensen wilt inschakelen voor:

  • het vervangen van het dak van uw cabrio
  • het vervangen van de stof van uw kussens op uw boot
  • het renoveren van uw buddyseat

zou ik altijd bij dit bedrijf om hulp vragen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn