Kantoorruimte Amsterdam

15 april 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u een bedrijf aan het opstarten? Dan hebt u vast en zeker een goede ruimte nodig. Als u in het klein begint, dan kunt u in principe alles vanuit uw eigen huis doen. Maar hebt u het vermogen om echt een zaak op te zetten, dan wilt u vast een kantoorruimte huren. Amsterdam is daarbij een goede en geschikte keuze. Mooi centraal gelegen in de Randstad zodat iedereen u eenvoudig kan bereiken. Met Schiphol naast de deur en met vele manieren van openbaar vervoer om u heen zal iedereen zijn weg naar uw kantoorruimte te Amsterdam snel hebben gevonden. Zorg er wel voor dat u een kantoorruimte in Amsterdam vindt dat goed is onderhouden. Zeker als u op zoek gaat in het hartje van de stad, bijvoorbeeld langs de grachten want dan hebt u nog heel wat uit te zoeken. Zoals u misschien wel weet is deze hoofdstad gebouwd op palen. Het ligt ook nog eens onder het zeeniveau dus houtrot en ongedierte zijn daardoor schering en inslag. Natuurlijk kan men met de huidige technieken van alles en zijn deze huizen verstevigd zodat de kans op instorten klein is. Dat neemt niet weg dat een uitvoerige inspectie vanuit uw kant van harte aan te raden is. Kiest u liever niet voor het centrum maar wilt u in de buurt van andere kantoren aan de rand van de stad vestigen? Bijvoorbeeld in de buurt van het WTC, een zeer belangrijk zakencentrum in dit land? Dan zult u vast en zeker ook veel nieuwbouw rondom dit gebied kunnen vinden. vele leegstaande panden waar u een prachtige kantoorruimte, in Amsterdam, van kunt maken. Hoe kunt u het beste en snelste een kantoorruimte in Amsterdam vinden? Dat is waar wij om de hoek komen kijken want via onze website, tauro.nl, hebt u de mogelijkheid om een kantoorruimte in Amsterdam te verkrijgen.

Zoekt u een kantoorruimte? Amsterdam biedt vele mogelijkheden

Wat bieden wij? Een prachtig nieuw opgeleverd kantoorcomplex waar nog vele ruimtes van leegstaan. Spring er na het lezen van deze tekst wel meteen op in want u weet maar nooit hoe snel deze kantoorruimte te Amsterdam aan uw neus voorbij kan gaan. Dat wilt u niet meemaken want dan moet u misschien op zoek naar een inferieure plek. Kijkt u maar eens op onze website, daar vindt u erg veel informatie en beelden van deze kantoorruimte in Amsterdam. Dit gebouw bevindt zich aan de Teleportboulevard vlakbij station Sloterdijk. Dat betekent dat reizigers met het openbaar vervoer eenvoudig met de trein en bus naar uw kantoorruimte in Amsterdam kunnen reizen. En dat is niet alleen handig voor zakenpartners en potenti├źle klanten. Ook uw personeel zal gemakkelijk kunnen reizen dankzij het openbaar vervoer vervoer en dat maakt het voor forenzen ook erg aantrekkelijk om voor uw bedrijf te kiezen. Op slechts 15 minuten rijden ligt Schiphol zodat buitenlandse zakenlieden ook erg relaxt na hun vlucht bij u kunnen komen onderhandelen over spannende zakendeals. Ons pand bestaat uit kantoorunits van 25 vierkante meter per stuk. Het totale oppervlak beslaat meer dan 11000 vierkante meter dus u hebt heel wat kantoorruimte dat u zou kunnen huren. De prijzen van deze kantoorruimte in Amsterdam zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo weet u in ieder geval dat u te maken krijgt met flexibele huurprijzen zodat u bij ons nooit een dief van uw eigen portemonnee zult zijn. De prijzen worden berekend op basis van een aantal gegevens:

  • De oppervlakte aan kantoorruimte in Amsterdam die u nodig denkt te hebben
  • Ook de lengte van uw huurcontract speelt een rol in het bepalen van een huurprijs. Des te langer u huurt, des te goedkoper de maandelijkse huurprijs is
  • En natuurlijk spelen uw overige wensen ook een rol. Zoals de locatie van de kantoorruimte in Amsterdam die u hebben wilt. Bijvoorbeeld helemaal bovenin het gebouw of bepaalde hoekkantoren voor een mooier uitzicht over deze prachtige stad.

Kijkt u op onze website voor gedetailleerde informatie

Ziet u onze kantoorruimte in Amsterdam wel zitten? Neemt u dan vooral meteen contact met ons op. We hebben nog prachtige ruimtes voor u beschikbaar maar u zult ook wel begrijpen dat het een zeer gewilde plek is. Deze kantoorruimte in Amsterdam is voor allerlei bedrijven zeer aantrekkelijk. Mensen die hier hun callcenter in willen vestigen zoals een klantenservice doen er goed aan om een hele verdieping te huren. Maar wilt u als beginnend ondernemer uw eigen kleine kantoorruimte in Amsterdam hebben? Ook dan kunt u een aantal units afhuren. Groeit uw bedrijf? Dan groeit het pand met u mee! Een advocatenbureau, een technische dienst, wij zijn van alle markten thuis en kunnen u allen huisvesten. Vul daarom het contactformulier op de website in zodat we snel een afspraak met u kunnen maken voor een vrijblijvende rondleiding en tevens een vrijblijvende offerte die we vervolgens graag voor u willen opstellen. Kijkt u liever nog even digitaal de kat uit de boom? Kijkt u dan rond op de website en neem bij vragen de telefoon ter hand, schrijf ons een brief of stuur een e-mail. We bieden diverse mogelijkheden aan als extra service. Wilt u er bijvoorbeeld een vergaderzaal bij huren? Dan kan dat zeker! Met de mogelijkheden om zelfs videoconferenties in te houden. Overige services zijn priv├ęparkeerplaatsen, lunchplekken, ondernemerslounches en plekken waar u kunt printen en scannen zodat er niet op elk bureau een aparte printer hoeft te staan. Ook in andere steden in de Randstad vindt u onze kantoren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn