Kom genieten in ons proeflokaal in Utrecht!

3 mei 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Wanneer u momenteel op zoek bent naar mogelijkheden voor het hebben van een onvergetelijke avond, dan willen wij u graag uitnodigen om een keer naar ons proeflokaal in Utrecht te komen. In ons proeflokaal kunt u namelijk een sensatie voor uw smaakpapillen ondergaan en wij willen u dan ook maar al te graag even wat meer vertellen over wat u allemaal in ons proeflokaal bestellen. Wanneer u bij ons naar binnen komt, zult u zien dat wij onze zaak heel erg sfeervol hebben ingericht. Ons proeflokaal leent zich daarom heel erg goed voor bijeenkomsten voor bedrijven, of gewoon voor mensen die een leuke avond willen beleven met hun vrienden. Aan onze drankenkaart hoeft het in ieder geval niet te liggen. Zoals u op onze site kunt zien, kunt u in ons proeflokaal niet alleen een keur aan heerlijke bieren bestellen, maar u kunt ook bij ons terecht voor wijnen van topklassen. Uiteraard hebben wij ervoor gezorgd dat wij onze prijzen schappelijk houden waardoor u er altijd zeker van kunt zijn dat wij u voor een aantrekkelijke prijs een mooie avond of middag bezorgen. Wilt u daarom graag een keer komen genieten in ons prachtige, sfeervolle proeflokaal, dan hopen wij dat wij u snel een keer in ons etablissement zouden mogen verwelkomen. Mocht u alvast wat foto’s willen zien van ons proeflokaal, dan nodigen wij u meer dan van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk heel veel foto’s bekijken en wij hopen dat u onder de indruk zult zijn hoe wij onze gelegenheid hebben weten vorm te geven. U zult merken dat wij een stijlvolle ruimte hebben die zich ook heel goed leent voor feestjes of andere evenementen. Mocht u daar dus interesse in hebben, dan hopen wij dat wij u snel een keer zouden mogen spreken.

Kom naar ons proeflokaal voor een heerlijke Merlot of een Belgisch biertje!

U moet wel een heel exotische smaak hebben, willen wij u ‘nee’ moeten verkopen in ons proeflokaal. Vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om een keer naar onze site Bruin-Cafe-Utrecht.nl te komen kijken om te zien wat wij u wel niet allemaal te beiden hebben. Wij hebben de drankenkaart van ons proeflokaal ook online gezet en wij willen u daarom van harte uitnodigen om deze een keer op uw gemak te komen bekijken. Wij raden u dan ook aan om zo snel mogelijk even een nieuw tabblad te openen en te kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u een mooie avond of middag te bezorgen. Zoals u elders op het internet kunt lezen, hebben onze gasten hier heel positieve recensies over geschreven en daar zijn wij heel erg trots op. Kijk daarom snel even wat u bij ons zou willen bestellen. Wij bieden u een heel ruim aanbod heerlijke wijnen, maar wanneer u liever een heerlijk biertje heeft, kunt u dat ook altijd bij ons komen aanschaffen. Wij zorgen ervoor dat de heerlijkste bieren koud staan en dat u zoveel mag drinken als dat u zelf zou willen.

Ook voor feestjes zijn wij uw partner in crime!

Wilt u graag een mooi feestje houden op een zeer sfeervolle locatie? Kom dan snel een keer naar onze site om een aanvraag bij ons te komen doen. Het adres van deze site is Bruin-Cafe-Utrecht.nl. Hier kunt u ook terecht voor:

  • het bekijken van foto’s van ons etablissement
  • het online bekijken van onze actuele drankenkaart
  • het maken van een reservering voor een (besloten) feestje
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn