Wij heten u van harte welkom in ons kapsalon in Tegelen!

3 mei 2018

Posted in Mens en gezondheid

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent voor veel mensen dat het weer tijd is om even naar kapper te gaan om te zorgen dat u weer helemaal fris bent aan het begin van het nieuwe seizoen. Wij willen u als kapsalon in Tegelen graag vragen om een keer bij ons langs te komen om te kijken wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van een mooie nieuwe look in ons kapsalon in Tegelen. Wij hopen daarom ook dat u dit korte artikel even door wilt nemen om te kijken wat wij wel niet allemaal aan mogelijkheden beschikbaar stellen in ons kapsalon in Tegelen. Wij kunnen u voorzien van een heel mooie look en wij willen u daarom ook graag vragen om een keer te komen kijken waarom zoveel mensen zo’n fan zijn van ons kapsalon in Tegelen. Wij zorgen er namelijk graag voor dat wij u van een prachtig kapsel voorzien. Wij weten precies hoe wij te werk moeten gaan in ons kapsalon in Tegelen om u te voorzien van het kapsel dat het beste bij u past. Onze mensen hebben namelijk allemaal een gedegen opleiding gevolgd en zij weten ook precies welke kapsels het beste bij ieder soort hoofd horen. Heeft u een hoog voorhoofd? Dan raden wij u aan om in ons kapsalon in Tegelen een mooie lage pony aan te laten meten. Wij zien vaak dat dit heel erg mooi is wanneer u gaat voor een strakke maar stoere look. Mocht u graag wat anders willen laten aanmeten in ons kapsalon in Tegelen, dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen met onze mensen. Zij kunnen u goed helpen en zij zullen u graag laten zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij hopen u dan ook snel een keer in ons kapsalon in Tegelen te mogen verwelkomen. Wij staan altijd voor u klaar.

In ons kapsalon in Tegelen kunt u ook met uw kind(eren) terecht

Wanneer u graag een keer met u kind naar ons kapsalon in Tegelen wilt komen om hem of haar te voorzien van een mooi nieuw kapsel, of om het oude kapsel een beetje bij te werken, dan bent u ook meer dan van harte welkom in ons kapsalon in Tegelen. Wij kunnen u heel goed van dienst zijn en wij zullen ervoor zorgen dat wij uw kind goed zullen vermaken zodat wij hem of haar goed kunnen knippen. Wij doen dit door hem of haar een DVD te laten bekijken. Hierdoor wordt uw kind goed afgeleid en kunnen wij doen waar wij in ons kapsalon in Tegelen het beste in zijn: mensen van een prachtige nieuwe look voorzien! Wij hopen daarom ook dat u een keer met uw kind een afspraak bij ons zou willen komen inplannen. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. U kunt daarom gewoon even bij ons binnen wippen, maar u kunt er ook voor kiezen om een afspraak met ons in te plannen zodat u niet hoeft te wachten.

Heeft u nog geen inspiratie? Wij helpen u graag!

Wanneer u nog niet helemaal weet wat u van ons zou willen, dan nodigen wij u des te meer uit om even bij ons langs te komen. Wij laten u graag zien wat tot onze mogelijkheden behoort en denken graag met u mee over een mooi nieuw kapsel. Kortom:

  • wij nodigen u uit in onze winkel
  • kom ons lookbook een keer bekijken
  • wij kunnen uw haar ook enkel mooi opföhn
  • kapzoneskappers.nl
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn