Koop de heerlijkste kazen in onze boerderijwinkel!

4 mei 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Nederlanders staan al sinds jaar en dag bekend om het feit dat ze echte liefhebbers van kaas zijn. Wat is er dan nog leuker om deze kaas aan te schaffen bij mensen die hun hart en ziel hebben gelegd in het maken van de heerlijkste kazen? Wij van Kaasboerderij-Geingenoegen.nl willen u graag uitnodigen om een keer naar onze boerderijwinkel te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij hebben namelijk een heel erg groot assortiment wanneer het gaat over boerderijwinkel en dat willen wij u maar wat graag laten zien. Wij maken al onze kazen altijd zelf en daardoor weten wij precies hoe wij zelfs de grootste fijnproevers optimaal tevreden kunnen stellen. Wij hopen daarom dat u een keer bij ons in de boerderijwinkel wilt komen kijken. Wij kunnen u namelijk helpen aan tal van heerlijke kazen. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze heerlijke jonge kaas? Deze kaas is al vele jaren op rij ongekend populair onder onze klanten. Zoekt u een heerlijke kaas voor bij een lekker glaasje wijn? Kies dan voor onze authentieke oude kaas. Deze kaas is zo lekker, dat u de kaasplank er bij wilt opeten! Mocht u het graag zelf een keer willen proberen, dan nodigen wij u uit om een keer naar onze boerderijwinkel te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij staan altijd voor u klaar om u meer over onze producten te vertellen. Wist u bijvoorbeeld dat wij al onze kazen ter plekke maken? Dit betekent dat wij dus ook over koeien beschikken die ons de melk leveren. Deze koeien staan heerlijk in de buurt van onze boerderijwinkel te grazen en kunnen hierdoor de heerlijkste melk voor ons produceren. Wij kunnen u daarom ook de garantie geven dat al onze producten geheel biologisch zijn. Wij geven namelijk veel om de natuur en vandaar dat wij ook met veel zorg en aandacht werken met onze dieren en aan onze producten. Kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden even op onze site Kaasboerderij-Geingenoegen.nl.

Onze boerderijwinkel verkoopt alleen verantwoorde producten

Mocht u binnenkort een keer in de buurt zijn van onze boerderijwinkel, dan hopen wij dat u een keer bij ons langs zou willen komen om te kijken wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij kunnen u allerlei heerlijke soorten kaas leveren, maar u kunt bij ons ook terecht voor een cadeau voor iemand die u liefheeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze heerlijke wijnen? Deze maken wij weliswaar niet zelf, maar kopen wij in bij iemand die deze wijn eveneens op authentieke wijze heeft gemaakt. Hetzelfde geldt voor de geitenkazen die wij u kunnen leveren. Wij verkopen in onze boerderijwinkel namelijk alleen maar producten die biologisch zijn en die met zorg gemaakt zijn. Wij hopen daarom ook dat u een keer bij ons langs zou willen komen. Wij willen u vragen om dan ook ons bedrijf een keer te komen bekijken. U kunt dan met eigen ogen zien waar en hoe de producten die wij in onze boerderijwinkel verkopen, gemaakt worden. Dat is heel erg interessant om te zien. Wilt u een indruk krijgen van ons bedrijf, kijk dan even op onze site Kaasboerderij-Geingenoegen.nl.

Wij verkopen authentieke producten voor prachtige prijzen

Omdat wij onze productie in eigen beheer houden, hoeven wij niet heel hoge prijzen te vragen voor de producten die u bij ons kunt komen kopen. Kom daarom naar onze winkel voor:

  • de heerlijkste kazen
  • voor een heerlijke zuivelmand
  • voor authentieke vleespakketten

Kijk voor meer informatie op onze site Kaasboerderij-Geingenoegen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn