Koop een transparant tafelzeil als u uw tafel niet wilt beschadigen

28 november 2016

Posted in Woning en Tuin

tafelzeilonline - transparant tafelzeil

Hebt u een antieke beuken tafel gekocht? Of hebt u een anderzijds dure tafel van een bekende designer gekocht? Kies er dan voor om optimaal van uw tafel gebruik te maken zonder hem te beschadigen. Wellicht dat u er aan wilt eten. Een klein deukje of krasje van een stuk bestek is funest voor de laklaag van uw tafel, laat staan als de tafel niet eens gelakt is. U kunt dan het beste een transparant tafelzeil kopen. Een transparant tafelzeil is als een beschermende laag tussen uw mooie klassieke tafel en alle objecten die u er op legt. Een transparant tafelzeil is gemaakt van kunststof en biedt een ideale bescherming tegen bestek, laptops, gereedschap en speelgoed. Geen scherpe punt komt door het transparant tafelzeil heen en dat betekent dat u uw tafel ideaal hebt beschermd. Een dergelijke investering is de moeite meer dan waard. Maar we begrijpen wel dat u misschien geen zin of tijd hebt om uw huis uit te gaan om een transparant tafelzeil te kopen. Dan is het prettig dat u onze website kent: tafelzeilonline.nl. U kunt bij onze site goedkoop aan een transparant tafelzeil komen. En dat is nog niet alles want we bieden een keur aan prachtige tafelkleden en tafelzeilen met excellente dessins aan.

Maak het transparant tafelzeil geheel op maat

Een transparant tafelzeil bestaat uit een lange lap kunststof en voelt als een extra beschermende laklaag nadat u het over uw tafel hebt uitgespreid. Een dergelijk zeil is transparant en dat wil zeggen dat u er doorheen kunt kijken. Hebt u een mooie houten tafel of een tafel van opmerkelijk design? Dan wilt u ten eerste dat het zichtbaar is in de eetkamer of woonkamer. Maar ten tweede wilt u het goed beschermen voor allerlei invloeden zoals scherpe objecten, vloeistoffen en uw eigen kinderen. Daarom komt een transparant tafelzeil als geroepen. Maak vandaag nog uw keuze op onze website, dan hebt u het artikel morgen al in huis. Alle afgebeelde zeilen hebben we namelijk steevast op voorraad. U kunt op twee manieren uw transparant tafelzeil bestellen:

Benieuwd naar ons totale aanbod? Kijk dan op onze website

Een bestelling maken is erg eenvoudig. Als u uw keuze hebt gemaakt kunt u namelijk direct al uw adres- en contactgegevens invullen. Betaal vervolgens met behulp van internetbankieren of uw credit card en de bestelling is geplaatst. Laat het maar aan PostNL over om uw pakketje snel te bezorgen. U betaalt nog geen 3 euro verzendkosten. Wist u dat als u vandaag voor 15:00 uur bestelt, u het morgen al in huis hebt? Dat geldt niet alleen voor de werkweek maar ook voor de zaterdagen. Hebt u verder nog vragen? Wilt u bijvoorbeeld eerst een aantal stalen opgestuurd krijgen zodat u in alle rust het mooiste dessin kunt kiezen? Neem dan vooral even contact op met onze klantenservice. We zijn telefonisch bereikbaar en ook via de mail hebt u natuurlijk de mogelijkheid om ons snel te bereiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn