Decopatch vernis

28 november 2016

Posted in Vrije tijd en Hobby

creapoint - Decopatch vernis

Ben jij op zoek naar een leuke hobby en houd je van knutselen? Dan kan Decopatch wel wat voor jou zijn. Hiervoor heb je verschillende zaken nodig, zoals mooie figuren, papier, lijm en Decopatch vernis. Wat houdt deze hobby nu precies in? Wat je in feite doet is het beplakken van een figuur met stukjes speciaal papier. Dit zet je vervolgens vast met een speciale lijm en je werkt het af met een Decopatch vernis. Je kunt hiermee echt heel veel verschillende kanten op, omdat je heel veel verschillende materialen kunt beplakken. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om een beeldje te kopen en deze te bewerken of je kunt zelf van hout of papier-maché iets maken. De lijm, vernis en papier zijn geschikt voor verschillende ondergronden, zoals:

  • hout
  • glas
  • papier-maché
  • piepschuim
  • MDF
  • kunststof
  • metaal

Dit betekent dat je dus kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten objecten om mee aan de slag te gaan. De vorm maakt helemaal niet uit, van hoekig tot heel rond, echt alles is mogelijk. Je kunt dus echt een object kiezen dat jij zelf erg mooi vindt. Het belangrijkste is dat je werkt met speciale papiervellen en met de juiste Decopatch vernis, dit is voor het bepalen van een mooi resultaat echt erg belangrijk.

De juiste Decopatch vernis gebruiken

Als je aan het decopatchen gaat, dan is het van groot belang dat je de juiste Decopatch vernis en lijm gebruikt. Doe je dat niet, dan kun je met diverse problemen te maken krijgen. Het eerste probleem dat kan ontstaan, is dat de kleuren van het papier uit gaan lopen. Dat is natuurlijk heel erg zonde, je gebruikt immers mooie papiervellen met bijzondere patronen en deze leg je zelf weer in een soort van mozaïek op het object neer. Als de kleuren dan door elkaar heen gaan lopen, wordt het resultaat niet zoals jij bedoeld had. Alleen daarom is het al belangrijk om echt speciale Decopatch vernis en lijm te gebruiken. Een ander probleem dat kan ontstaan, is dat de papierstukjes geen bobbelen en ook dat is natuurlijk jammer. Je wilt een mooi strak resultaat creëren, zodat het bijna lijkt alsof de kleuren en patronen er op geverfd of gedrukt zijn. Als er bobbels onder het papier ontstaan, krijg je dus lang niet het gewenste resultaat. Met goede Decopatch vernis en speciale lijm zorg je voor een strak resultaat dat er heel lang mooi uit blijft zien.

Speciale producten bij CreaPoint

Wil je een goede Decopatch vernis kopen, dan ben je hiervoor bij CreaPoint zeker aan het juiste adres. Zij hebben een ruime collectie op het gebied van artikelen voor deze hobby en je kunt bij hen dan ook kiezen uit veel verschillende varianten. Je kunt bij hen een Decopatch vernis kopen die tegelijkertijd ook werkt als lijm, zodat je maar één potje nodig hebt om de papierstukjes vast te zetten en van een mooie aflaklaag te voorzien. Dat is natuurlijk wel zo handig. Bij CreaPoint kun je bovendien niet alleen terecht voor vernis, zij verkopen ook alle andere zaken die je nodig hebt om te kunnen decopatchen. Zo bieden zij een ruime keus aan papiervellen, maar ook aan objecten die je kunt beplakken. En uiteraard vind je ook de nodige andere zaken, zoals kwastjes. Hun collectie is zo groot, dat je bij hen altijd producten kunt vinden waarmee jij graag creatief aan de slag zou willen gaan. Ben jij op zoek naar een goede Decopatch vernis, dan is CreaPoint, specialist op het gebied van decopatchen, dus zeker een goede webwinkel om je slag te slaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn