Stevige Ortlieb fietstassen kopen

9 december 2016

Posted in Fietsen en Accessoires

Als u vaak en veel spullen vervoerd met uw fiets dan kan het aanschaffen van goede fietstassen zeker een goed idee zijn. U kunt dan namelijk gemakkelijk veel spullen meenemen zonder dat dit ten koste gaat van het fietscomfort. Eén van de allerbeste merken op dit gebied is Ortlieb. Als u fietstassen van dit merk aanschaft dan zult u merken dat ze erg sterk zijn en bovendien in alle omstandigheden en water buiten houden. De unieke waterdichte producten van Ortlieb zijn namelijk gemaakt om alle weersomstandigheden te doorstaan en daarom kunnen ze ook uw producten ten allen tijde veilig en droog houden. Het van oorsprong Duitse merk in inmiddels internationaal bekend en dit is natuurlijk niet voor niks het geval. De producten van Ortlieb zijn gemaakt van hetzelfde soort materiaal als het dekzeil van vrachtauto’s. Door deze hoge kwaliteit stof te gebruiken is het ook voor de fietser altijd veilig om van alles en nog wat te vervoeren in de fietstassen. De afgelopen decennia is Ortlieb met dit concept wereldberoemd geworden en ook in fietsland Nederland zijn er vele mensen die tot grote tevredenheid deze producten gebruiken. De productie doen ze bij dit bedrijf nog altijd in een eigen fabriek in Duitsland zodat ze de hoge standaard die ze willen zelf in het oog kunnen houden en u op die manier alleen maar de beste kwaliteit bieden. Maar dat is nog niet alles, want ondanks de hoge standaard en het feit dat ze de producten zelf maken is het toch erg scherp qua prijs zodat het zeker de moeite waard is om de artikelen van Ortlieb te kopen.

Veelzijdige Ortlieb producten

Zeer handig is dat de producten van Ortlieb vaak niet alleen maar geschikt zijn als fietstas. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken om artikelen mee te nemen terwijl u op de fiets gaat zijn veel van de Ortlieb producten multifunctioneel. Zo kunt u bijvoorbeeld van dit Duitse merk rugtassen en andere soorten tassen kopen die u gemakkelijk op de fiets kunt meenemen door ophangsystemen. Als u de fiets neerzet kunt u ze er vervolgens snel vanaf halen zodat u het bijvoorbeeld mee naar binnen kunt nemen op uw werk. Op die manier hoeft u niet meerder tassen mee te nemen of uw tas in een fietstas te plaatsen. Omdat zoals gezegd alles helemaal waterdicht is hoeft u bovendien niet bang te zijn dat uw spullen nat worden. Ook voor de actieve fietser die bijvoorbeeld met zijn stalen ros op vakantie gaat heeft Ortlieb van alles in de aanbieding. Denk hierbij aan zadeltassen of tassen die u voor op uw fiets kunt bevestigen. Niet alleen blijft alles dus droog, maar u kunt ook nog eens zeer veel meenemen! Zoals u kunt lezen zijn de artikelen van dit Duitse merk zeer handig en bovendien gaan ze erg lang mee door het gebruikte materiaal. Probeer het dus zeker eens als u vaak gebruik maakt van uw fiets.

Koop uw fietsproducten bij Fietstassenshop.nl

Voor de fanatieke fietser is Fietstassenshop.nl zeker een aanrader. Hier kunt u namelijk allerhande producten vinden die met uw fiets te maken hebben, van bijvoorbeeld Ortlieb, en waardoor u meer of gemakkelijker spullen mee kunt nemen. Niet alleen voor de echte die-hards is onze website geschikt, want ook voor de stadsfietser is er genoeg te halen op de website. Denk hierbij aan:

  • Fietsmanden
  • Fietskratten
  • Fietstassen
  • Rugzakken
  • Regenhoezen
  • Bevestigingsmaterialen

Voor alles gaat op dat alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg voor ons is. Daarnaast houden wij de prijzen zo laag mogelijk zodat wij een beter deal kunnen bieden dan veel van onze concurrenten. Kom dus vandaag nog langs op de website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn