Laat je geldzaken regelen door een goede budgetcoach in Zoetermeer

5 mei 2018

Posted in Coaching en Workshops

Enige tijd geleden ging ik op zoek naar een budgetcoach in Zoetermeer. Ik merkte dat ik moeite had om mijn financiële zaken op orde te krijgen en ook om het bij te houden. Elke keer moest ik me weer door allerlei stapels papieren heen worstelen. En hoe meer je het laat liggen, hoe erger de chaos wordt. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Weet je niet meer waar je moet beginnen. En heb je ook geen idee hoe je er financieel voor staat. In zo’n geval kan een budgetcoach in Zoetermeer uitkomst bieden. Dus ik besloot om online te gaan zoeken naar een goede budgetcoach in Zoetermeer. Ik was op zoek naar een aantal zaken die hij of zij voor mij zou kunnen regelen:

  • Hulp met schulden
  • Persoonlijke administratie op orde krijgen
  • Doorlopende coaching

Het is niet zomaar wat om een budgetcoach in Zoetermeer te vinden. In het begin vond ik het best moeilijk, aangezien ik me een behoorlijke loser voelde. Het voelde alsof ik had gefaald, omdat ik het zelf allemaal niet had geregeld. Ik had er ook niet echt een verklaring voor, maar het voelde als een neerwaartse spiraal. Maar daar moet je overheen stappen. Je moet gewoon accepteren dat iedereen  zijn kwaliteiten heeft en de financiën horen nu eenmaal niet bij die van mij. Dan kun je maar beter een budgetcoach in Zoetermeer inschakelen, die hier wel verstand van heeft en zich ook vol passie kan inzetten.

Een budgetcoach in Zoetermeer helpt je geld besparen

Natuurlijk kost het ook geld om een budgetcoach in Zoetermeer in te huren. In het begin twijfelde ik daarom ook, want ik had niet zo veel te besteden. Maar ik kan het iedereen aanraden, misschien wel juist als je niet veel te besteden hebt. Vooral als je niet veel verstand hebt van de financiën, want een goede financiële coach kan je juist helpen met allerlei manieren waarop je geld kunt besparen. Ik weet inmiddels uit ervaring dat je helemaal niet per se dingen hoeft te laten om minder geld uit te geven. Vaak kan dat al op een hele simpele manier maar heb je gewoon iemand nodig die de afstand en de kennis heeft om dat voor je uit te zoeken. Soms merk je er helemaal niks van, maar moet je net even tips en tricks in huis hebben om geld te kunnen besparen. En daar kan een budgetcoach in Zoetermeer je goed bij helpen. Ik heb er in ieder geval veel profijt van. Niet alleen op het gebied van geld, maar ik merk aan mezelf dat ik daardoor ook veel spanning en stress kwijt ben. Ik heb minder zorgen en daardoor voel ik me vrijer en gelukkiger. Daarom kan ik het iedereen aanraden om een coach op dit vlak in te huren.

Deze coach helpt met diverse geldzaken

Ik heb Budgetcoach Rijnbrand ingeschakeld en ik kan haar iedereen aanraden. Ze kan je helpen met van alles en nog wat. Zij zorgt voor orde in de chaos, dat is echt een verademing. Daarnaast kan ze administratie opzetten, helpen met schulden en bepaalde toeslagen waar je misschien wel recht op hebt. Het scheelt jou in ieder geval ook heel veel tijd en moeite. Dus heb je je geldzaken niet goed op orde? Dan is het echt goed om eens contact op te nemen met Rijnbrand. Zij helpt je graag en heeft meer dan genoeg kennis en ervaring in huis om je bij te staan en te helpen bouwen aan een betere toekomst.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn