Hoe zit het met de sociale veiligheid op het werk?

4 mei 2018

Posted in Cursus en Opleidingen

Voor elk bedrijf is het verstandig om de sociale veiligheid op het werk eens te onderzoeken. Het kan namelijk niet genoeg worden benadrukt hoe belangrijk dit is en helaas wordt de impact van sociale veiligheid op het werk nogal eens onderschat. Natuurlijk wordt in een bedrijf in eerste instantie naar de resultaten gekeken. En dat is ook niet gek, die bepalen vaak hoe een bedrijf loopt. Maar wil je de resultaten verbeteren, dan heb je je medewerkers nodig en moet je ervoor zorgen dat die zich goed voelen op de werkvloer. En dat kun je onder meer doen door de sociale veiligheid op het werk te verbeteren. De vraag is dan alleen hoe je dat precies doet. Dat is nog niet zo eenvoudig, daarom is het aan te raden om hiervoor een bedrijf in te schakelen dat de kennis en ervaring heeft om dit voor elkaar te krijgen. Ik heb zelf voor meer sociale veiligheid op het werk een bureau ingeschakeld, namelijk Bixxs. Dit is het bedrijf van Wieteke Corstiaans en zij kan veel voor jouw bedrijf betekenen, naast de sociale veiligheid op het werk.

  • Energieke medewerkers
  • HR interim
  • Betere samenwerking
  • Betrokkenheid medewerkers verhogen

En zo is er nog meer dat zij voor jou en je bedrijf kan betekenen. Werp een blik op haar site, hier kun je meer info vinden over wat zij allemaal voor je kan doen.

Bixxs zorgt voor meer sociale veiligheid op het werk

Bixxs geeft advies en trainingen. Dus wil je meer sociale veiligheid op het werk? Dan is het zeker slim om haar te benaderen. Zij weet als geen ander hoe je meer sociale veiligheid op het werk kunt creëren. Bijvoorbeeld door te zorgen voor meer verbinding en betrokkenheid. Het is zo belangrijk om deze zaken op het werk goed voor elkaar te hebben. Want als er genoeg sociale veiligheid op het werk is, zorgt dat voor een goede sfeer. Werknemers voelen zich dan goed, wat betekent dat ze genoeg energie hebben op het werk om zich volledig in te zetten. Dan doen ze er alles aan om zo goed mogelijk te functioneren en alles uit hun eigen kunnen te halen. Ook de sfeer onderling is essentieel. Als ze elkaar iets gunnen, betekent dat ook dat ze beter werken, bereid zijn meer te doen, niet alleen voor zichzelf maar ook voor de ander. Op die manier zal je vanzelf merken dat niet alleen de ambiance op de werkvloer vooruit gaat, maar de ontwikkeling ook. Om welk bedrijf het ook gaat, als het met de sfeer en sociale veiligheid op het werk goed zit, zal je dat op een positieve manier terug zien in de resultaten. En er is geen bedrijf dat dat niet wil, dus neem snel contact op met Bixxs en zie snel je bedrijf verbeteren op meerdere vlakken…

Een cadeau voor je werknemers

Ga naar de site van Bixxs. Hier kun je meer informatie vinden over alles wat zij doet. Niet alleen over de adviezen en trainingen die zij kan geven, maar ook over haar werkwijze. Over hoe zij bijvoorbeeld trapsgewijs richting resultaat gaat. Je kunt haar altijd bellen of mailen om er meer over te weten te komen. Ze staat iedereen graag te woord. Lees ook zeker de Eigenwijsheden eens door om haar beter te leren kennen. En je kunt haar volgen via social media. Het is heel goed om iemand in te schakelen voor je bedrijf die er niet midden in zit, die kennis en ervaring heeft om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. Bixxs is echt een cadeau voor je werknemers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn