Laat ons een prachtige uitvaart verzorgen

23 februari 2016

Posted in Nieuws

In de omgeving van Salland en Twente verzorgen wij met ons bedrijf Vredehof als sinds de 19e eeuw uitvaarten en alles wat daar inmiddels bij hoort. Wij kunnen helpen van begin tot eind en gaan graag met u in overleg over persoonlijk wensen. Het is bij ons ook mogelijk om uw eigen uitvaart vooruit te plannen, maar uiteraard werken wij vaak samen met nabestaanden om een prachtig laatste afscheid mogelijk te maken. Wij vinden het zeer belangrijk om aandacht voor u te hebben en alle individuele wensen in ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen om van de uitvaart een zo goed mogelijk afscheid te maken. Wij beschikken over veel personeel en uitstekende faciliteiten waardoor wij mensen die bij ons komen altijd kunnen helpen om alles precies zo te regelen als zij in gedachten hebben. Een uitvaart via Vredehof regelen kan op vele locaties die wij allemaal in eigen beheer hebben, daarom kunnen wij de mensen die bij ons komen vaak iets extra’s bieden en veel keus bieden qua locatie en voorzieningen. Een uitvaart via ons gaat niet via de zorgverzekeraar, omdat wij onafhankelijk opereren. Hierdoor zijn wij niet gebonden aan eisen van de verzekeraar, dus kunt u er zeker van zijn dat u kan krijgen wat u wenst. Uiteraard hebben wij wel goed contact en vaak ook goede contracten met de zorgmaatschappijen wat betreft verzekeringen en andere kosten, dus ook daar hoeft u zich absoluut niet druk om te maken voor de uitvaart. Als u bij leven bij ons komt kunnen wij bovendien ook andere diensten bieden. Zo kunnen wij helpen bij het opstellen van wilsbeschikkingen en bijvoorbeeld bij het invullen van codicillen. Ook kunt u uiteraard vast met ons uw eigen uitvaart bespreken, plannen en dit zelfs vooruit betalen zodat uw nabestaanden zich hier niet meer druk om hoeven te maken. U kunt uiteraard ook altijd bij ons terecht als u een overlijden in de familie- of vriendenkring heeft. Wij kunnen u dan door al fases tot en met het begraven of cremeren aan toe helpen. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen om alle zaken na de uitvaart samen met u te regelen. Denk hierbij aan het verspreiden van de as en allerhande notariële zaken.

Uitvaart op verschillende locaties mogelijk

Als u er voor kiest om een uitvaart te laten verzorgen door ons bedrijf Vredehof dan is het mogelijk om dit op diverse locaties in de omgeving van Salland en Twente te doen. Wij beschikken namelijk over diverse uitvaartcentra zodat u een locatie kan kiezen die dicht bij de familie is of die de juiste capaciteit heeft om het aantal mensen dat u denkt dat er ongeveer komen te herbergen. De locaties die wij tot onze beschikking hebben zijn onder andere in de volgende plaatsen:

  • Enschede
  • Almelo
  • Bathmen
  • Glanerburg
  • Losser

Daarnaast hebben wij nog een aantal andere uitvaartcentra waar het mogelijk is om een uitvaart te houden. Voor een compleet overzicht met de locaties kunt u op onze site terecht. Hier kunt u ook alle andere informatie vinden zodat u een goed besluit kunt nemen. Als u te maken heeft met een overlijden in de familie- of kenniskring dan is het van belang om eerst contact op te nemen met de dienstdoende huisarts. Hierna kunt u contact opnemen met Vredehof en daarna zullen wij u door alle stappen helpen die vooraf gaan aan de daadwerkelijke uitvaart. Dit is dus inclusief het opbaren en verzorgen van de overledene. Daarna kunnen we samen kijken naar wat uw wensen zijn betreffende de begrafenis of crematie. Het uitkiezen van een kist of urn hoort hier ook bij. De dienst kan geheel naar wens worden ingevuld, onafhankelijk van welke religie u aanhangt of wat voor andere wensen u maar kunt hebben. Alles, van vervoer en begeleiding van de kinderen, tot en met de bloemstukken kan door ons geregeld worden indien u daar behoefte aan heeft. Wij nemen u graag zo veel mogelijk uit handen zodat u bij uw familie of vrienden kan zijn en zich nergens druk om hoeft te maken. Ook over de kosten zijn wij heel eerlijk en helder en dit kan goed vooraf worden besproken als u zich hier zorgen over maakt. Een uitvaart geregeld door ons bedrijf Vredehof verloopt altijd zoals u dit wilt, dus u komt nooit voor vervelende verassingen te staan.

Ook een duurzame begrafenis is mogelijk

Speciaal voor mensen die het milieu zeer hoog in het vaandel hebben staan is het ook mogelijk om bij ons een geheel duurzame uitvaart te houden. Overigens houden wij bij alle uitvaarten die wij begeleiden een oogje in het zeil wat betreft de duurzaamheid. Zo werken wij het liefst met eerlijke en goede producten volgens het initiatief Greenleave. Het is bij ons ook mogelijk om, voor de sportfans, een uitvaart te organiseren die in het teken staan van de plaatselijke voetbalclub FC Twente. Hierbij kunt u denken aan een kist in de kleuren van de club en in andere details die tijdens de dienst en de begrafenis voorbij komen. Wij helpen u graag om alles precies zo te laten verlopen als u dit wilt, daarom kunt u bij ons terecht met alle wensen die u maar kunt hebben en zullen wij u altijd serieus en met respect behandelen. Als u contact met ons op wilt nemen dan kan dit uiteraard via onze website of via de telefoon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn