Leren pantoffels van Shepherd

13 november 2018

Posted in Mode en Kleding

Ik ben een echte koukleum en heb daarom leren pantoffels aangeschaft via Shepherd Pantoffels. Daar maken ze leren pantoffels die:

  • Heerlijk warm zijn
  • Betaalbaar zijn
  • Ook voor heren goed te dragen zijn
  • Eenvoudig te bestellen zijn
  • Lang meegaan

Ik heb ze gekocht via shepherd-pantoffels.nl, waar deze luxe leren pantoffels worden aangeboden.

Leren pantoffels voor optimaal draaggemak

Wij hebben bij ons thuis een plavuizen vloer en ondanks dat we vloerverwarming hebben en hier en daar een kleed op de vloer hebben liggen, heb ik altijd last van koude voeten. Dat ligt voor een groot deel ook aan de doorbloeding die te wensen over laat. Ik heb al heel vaak pantoffels aangeschaft, maar vaak zijn het toch niet de leren pantoffels die ik wilde hebben. Daarom ben ik naar leren pantoffels op zoek gegaan waar goede kwaliteit schapenwol in verwerkt is en mijn leren pantoffels hebben dat. Het Zweedse bedrijf Shepherd Pantoffels staat erom bekend om met goed schapenwol en met schapenvacht pantoffels te voeren. Schapenwol heeft uiteraard de natuurlijke eigenschap om je voeten warm te houden, het is er immers voor gemaakt om schapen warm te houden en als het voor schapen werkt, dan is het ook goed genoeg voor mijn voeten. Ik moet zeggen, het is heerlijk om mijn leren pantoffels te dragen. Ik kan ze met elk seizoen aan, want in de winter zijn mijn voeten goed verwarmt en in de andere jaargetijden laat het schapenvacht ook gewoon lucht door en heb ik altijd frisse voeten en zijn ze nooit te warm. Daarnaast draag ik ze dagelijks en zijn de pantoffels heel goed gemaakt voor intensief gebruik. Ze slijten niet snel en dat terwijl ik er af en toe ook wel eens even buiten mee loop om bijvoorbeeld de krant uit de brievenbus te halen. Mijn leren pantoffels zijn wat dat betreft echt een geweldige uitkomst.

Comfortabel en goed te onderhouden

Van leren pantoffels heb ik wel vaker ervaren dat je ze er altijd een beetje voorzichtig mee moet zijn. De pantoffels van Shepherd zijn echter heel eenvoudig te onderhouden. Ik hoef er weinig naar om te kijken en kan er dagelijks goed op lopen. Ze passen perfect om mijn voeten, ik heb geen last van vervelende randen of naden die langs mijn voeten schuren en de vacht zit stevig in de pantoffels, waardoor die niet gaat irriteren tussen de tenen. Ik draag soms sokken in de pantoffels, maar heb ze ook heel graag met blote voeten aan. Ik heb toch het idee dat juist dat de bedoeling is van pantoffels die gevoerd zijn met schapenvacht. Het is een mooi model, goed gemaakt en ik had ze daarnaast heel snel in huis. Ik was ’s morgens uit bed gekomen en liep met mijn oude pantoffels de trap af en struikelde bijna over die ondingen. Ik was wel klaar met die oude pantoffels en heb toen meteen ’s morgens de pantoffels bij Shepherd besteld. Dit ging heel eenvoudig, ik kon direct betalen en nog geen twee dagen later had ik de pantoffels in huis. Je moet natuurlijk altijd eerst even kijken of een ze goed passen en de pantoffels ook een beetje in de buurt komen bij wat je wilt, maar vanaf het eerste moment dat mijn voeten zich in de schapenvacht nestelde, was ik verkocht. Ik heb ze daarna bijna niet meer aan gehad. Ze zitten erg comfortabel, de schapenvacht is heel zacht en voelt warm aan. De doorbloeding van mijn voeten is niet heel goed, maar de warmte wordt vastgehouden en daarmee verliezen mijn voeten de warmte niet meer en daar ben ik heel erg gelukkig mee.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn