Inschrijven bij een gym in Breda

11 november 2018

Posted in Coaching en Workshops

Inschrijven bij een gym in BredaIk heb altijd veel gesport, maar nooit heel intensief. Ik had altijd het gevoel dat ik meer kon, maar dat het er niet helemaal uitkwam. In mijn jeugd heb ik veel gezwommen, daarna ben ik een tijdje op atletiek gegaan en heb diverse jaren badminton gespeeld. Daarna heb ik een aantal sporten uitgeprobeerd en uiteindelijk voor voetbal gekozen. Toen ik met voetballen begon was ik al 18 jaar en daarom te oud om echt op een hoog niveau te spelen. Met mijn instelling en bouw kon ik veel goedmaken en uiteindelijk toch wel op een leuk niveau gespeeld. Tussendoor ben ik wel diverse periodes naar de sportschool gegaan, maar vond daar vroeger niet zo veel aan. Ik vond het spelelement altijd erg leuk aan sporten en wilde graag afwisseling. Dat vond ik niet in de sportschool, waardoor het lastig voor mij was om me te motiveren. Er waren wel periodes dat ik met vrienden meeging, maar uiteindelijk stopte ik dan toch. Ik vond ook dat er te veel mensen in de sportschool bezig waren, die niet aan het sporten waren. Die waren meer bezig met mooi zijn en foto’s van zichzelf maken. Een paar maanden geleden vertelde een vriend mij over een gym in Breda. Hij zei dat het niet als bij andere sportscholen is en dat hij er met veel plezier naartoe gaat. Dat hij echt merkt dat hij sterker wordt en dat zijn conditie beter wordt. Hij vroeg aan mij of ik meewilde naar deze gym in Breda. Gezien mijn ervaringen met sportscholen sloeg ik zijn aanbod af. Ik sprak hem echter een aantal weken geleden weer en hij vroeg mij weer mee. Ik zei dat ik het wel een keer wilde proberen, om te zien of hij gelijk had.

Geen gewone gym in Breda

Voordat ik naar deze gym in Breda ging wilde ik wel een de website bekijken, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Op bredasc.com zag ik dat het niet een gewone sportschool was, maar dat ze veel begeleiding geven en groepslessen doen. Ze hebben een aantal ervaren trainers die helpen bij de lessen en die advies kunnen geven. Mijn vriend raadde me aan om me in te schrijven voor een proefperiode van twee weken, zodat ik met hem mee kon naar lessen. Dit leek mij een goed idee en ik schreef mij in voor deze gym in Breda. Bij aankomst van de proefles zag ik al dat de sportschool anders was dan wat ik me kon herinneren van andere sportscholen. Ik zag dat iedereen hard aan het trainen was en zichzelf probeerde te verbeteren. De proefles was pittig, maar erg leuk om te doen. Ik deed nooit zo veel met krachttraining, maar vond dit een leuke manier om er mee bezig te zijn. Ik vertelde mijn vriend dat ik positief was, maar eerst de volgende week wilde afwachten. Die les vond ik weer erg leuk en ik besloot om me in te schrijven.

Met veel plezier naar de sportschool

Ik ga nu een aantal weken naar de lessen en ik ben blij dat ik mij heb ingeschreven. Ik merk dat ik sterker wordt en vind de lessen leuk om te doen. Alle deelnemers proberen elkaar te helpen en te motiveren. Daarnaast is iedereen serieus bezig en niet met andere dingen bezig. Als je een andere gym in Breda zoekt, dan is bredasc.com misschien iets voor jou

  • Je hebt er alleen mensen die serieus bezig zijn
  • Je hebt er ervaren leraren die echt kunnen helpen
  • Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar
  • Iedereen probeert elkaar te motiveren en de lessen helpen echt
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn