Op zoek naar een hypotheek in Schijndel

11 november 2018

Posted in Financiën en Verzekeringen

Waarom nog huren? Een vraag die momenteel veel rond gaat. Een huis huren is feitelijk weggegooid geld. Maandelijks stort je (vaak veel te veel) geld op de rekening van iemand anders, niet zelden een schimmige huisjesmelker. Zo betaal je dus niks af. De huurprijzen rijzen ook nog eens totaal de pan uit. En dat terwijl de rente momenteel juist weer (historisch) laag is en de huizenprijzen weer aan het stijgen zijn. Een ideaal moment om een huis te kopen. Voor ons is het dan ook een perfecte nieuwe stap. Mijn vriendin en ik zijn al jaren bij elkaar, en samen hebben we al in verscheidene huurhuizen gewoond. We kennen elkaar nu al meer dan tien jaar en we weten precies van elkaar wat de ander wil, wenst en eist in een nieuwe woning. Er komt echter heel veel kijken bij het kopen van een nieuwe woning: met name de financiering is een groot euvel. Omdat we in Schijndel wilden blijven wonen, zochten we daar adviseurs. Een snelle Google search met de zoektermen ‘hypotheek’ en onze plek ‘Schijndel’ leidde ons al snel tot de Hypotheekshop, bereikbaar op hypotheekshop.nl. Voor ons specifiek kwam dat dus neer op: hypotheekshop.nl. In deze review willen wij iets delen over onze ervaring met dit bedrijf.

Waarom specifiek voor deze hypotheek in Schijndel gekozen?

De markt voor aanbieders in Schijndel is onoverzichtelijk en verzadigd. Gelukkig hadden we gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf. Niet alleen hadden ze een prettige en overzichtelijke site, maar ze beantwoordden ook precies aan onze wensen! Omdat we al een tijdje zochten hadden we een uitgekiende wensenlijst samengesteld waaraan onze hypotheek moest voldoen. Als we in zee zouden gaan met een aanbieder van een hypotheek in Schijndel, moest het bedrijf:

  • Verschillende producten onderscheiden (voor starters of ondernemers)
  • Onafhankelijk en eerlijk advies geven (ook als dat tegen ons zere been zou zijn)
  • Aandacht hebben voor onze specifieke situatie, geen uniforme behandeling
  • Natuurlijk een scherpe prijs voeren, het blijft een markt ten slotte

Voor ons gevoel zagen we al onze eisen perfect terug in deze aanbieder. Dit bedrijf heeft verschillende mensen in dienst, die allemaal hun eigen expertise hebben. Ze zijn allemaal in Schijndel woonachtig. Daarmee hebben ze dus veel feeling met de omgeving en de huidige markt. Het bedrijf is zeer gunstig gelegen, met ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Bovendien hebben ze gunstige openingstijden, zodat je niet alleen maar op het weekend aangewezen bent voor een afspraak. Je kan online via de website een afspraak inplannen. De Hypotheekshop is onafhankelijk. Ze hebben geen eigen belang in hun advies en vergelijken altijd meer aanbieders met elkaar. Ze hebben dus ook geen voorkeur voor een bepaald product. In het eerste gesprek werd onze situatie in kaart gebracht: onze huidige situatie maar ook onze toekomstdromen. Verschillende opties voor een hypotheek in Schijndel passeerden de revue. Er werd echt ingegaan op onze persoonlijke situatie, we voelden ons geen nummertje. De keuze maak je natuurlijk niet zomaar – het is nogal een commitment. Hier gaven ons echter goed doorwrocht advies en gelijk legio mogelijkheden.

De go-to voor ons, en ook voor jou!

De adviseurs van De Hypotheekshop Schijndel hebben ons uitstekend en vakkundig begeleid en na twee afspraken hadden we de juiste te pakken. Daarnaast werden we geholpen met vele andere vragen en aanpassingen over verzekeringen en andere financiële producten. Inmiddels hebben we de financiering rond en kunnen we op zoek naar een passend huis in Schijndel. Als je op zoek bent naar een hypotheek in de omgeving Schijndel is dit je go-to!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn