Linkbuilding via webgen.nl

15 juni 2018

Posted in Webdesign en Webdevelopment

Vorig jaar zag ik dat steeds minder klanten mijn webwinkel bezochten. Ik heb een webwinkel in verlichting en kreeg altijd veel bezoekers via google en andere zoekmachines. Het aantal bezoekers was aan het schommelen, maar ging toch langzaam naar beneden. Gelukkig heb ik ook veel vaste klanten, die kochten nog regelmatig bij mij, maar het aantal nieuwe klanten viel erg tegen. Ik heb zelf weinig verstand van websites bouwen en de positie op google, dus ik heb dat altijd door andere mensen laten doen. Twee jaar geleden hielp nog een van mijn medewerkers met de positionering in Google, maar hij besloot om ergens anders te gaan werken. Ik ging op zoek naar iemand, of een bedrijf dat mij kon helpen met mijn probleem. Ik vond een jonge man die zijn diensten aan mij aanbood en beweerde veel verstand en ervaring te hebben met positionering. Hij raadde mij aan om een pakket bij hem te nemen, hij zou dan elke maand tijd tien uur tijd steken in linkbuilding en zorgen voor een goede positie in google. Ik had met hem afgesproken om een pakket te nemen voor zes maanden. Ik zag wel een klein beetje verbetering, maar uiteindelijk viel het mij erg tegen. Na de zes maanden besloot ik om niet verder met hem te gaan. Ik was bijna net zo veel geld kwijt aan zijn werk, als wat het mij opleverde. Dit betekende ook dat ik op zoek moest naar een ander bedrijf dat mij kon helpen. Ik sprak de jongen die vroeger voor mij werkte en vertelde hem mijn probleem. Gelukkig wist hij een bedrijf dat mij kon helpen en hij vertelde dat webgen.nl mij kon helpen. Webgen.nl kon mij helpen met linkbuilding en dit zou ervoor zorgen dat ik meer klanten zou krijgen.

Webgen.nl hielp mij met mijn positionering in Google

Ik nam contact op met webgen.nl en vertelde dit bedrijf dat ik het aantal bezoekers zag dalen en dat ik dit weer wilde verbeteren. Ze maakten een scan van mijn website om te onderzoeken waar de problemen lagen. Met behulp van deze scan kwam webgen.nl bij mij terug met een voorstel. Ze stelde aan mij voor om een pakket te nemen, waarbij zij voor mij zouden werken aan seo-artikelen, linkbuilding en een aantal andere dingen. Bij het gesprek met de medewerker van webgen.nl kreeg ik meteen het idee dat hij wist waarover hij het had en hij kon mij duidelijk uitleggen wat hun plan was. Ik was erg blij met dit gesprek, want ik kreeg hierbij een veel beter gevoel, dan bij het gesprek met de man die eerst voor mij werkte. Ik besloot om het pakket te nemen wat ze mij aangeraden hadden. Ik weet dat het soms een tijdje kan duren voordat je verbeteringen ziet met dit soort dingen, maar na twee maanden zag ik dat de bezoekers aan het stijgen waren. De daaropvolgende maanden bleef ik alleen maar verbeteringen zien.

Ik kan aan elke webshop webgen.nl aanraden:

  • Ze hebben verschillende pakketten voor linkbuilding
  • Kunnen ook helpen met het bouwen van websites
  • Hielpen mij om veel meer bezoekers naar mijn website te krijgen
  • Mijn omzet groeide met twaalf procent

Webgen.nl heeft mij erg goed geholpen en ik ben blij dat ik met ze ben gaan samenwerken. De resultaten zijn erg goed en ik heb besloten om het contract met webgen.nl te verlengen. Waar ik bij een ander bedrijf erg teleurgesteld was in de resultaten, zie ik bij hun sterke verbeteringen. Ik krijg meer klanten en zie dat er veel meer producten gekocht worden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn