Lokale ongedierte bestrijder

9 oktober 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Heeft u last van ongedierte, zoals insecten, muizen, ratten, vogels of ander ongedierte, dan kunt u contact opnemen met een lokale ongedierte bestrijder bij u in de buurt. De website van Beestjes Kwijt, beestjeskwijt.nl, dient u hierin met veel gemak en geeft u de mogelijkheid om een ongedierte bestrijder in uw regio te vinden. Dit kan simpel door te bellen met opgegeven telefoonnummer dat landelijk operatief is of door uw postcode of plaats in te vullen in het daarvoor aangegeven veld op de website. U krijgt zo de mogelijkheid om snel en eenvoudig in contact te komen met een ongedierte  bestrijder bij u in de buurt.

Ongedierte bestrijder snel ter plaatse

Beestjes Kwijt kan landelijk worden ingezet voor het vinden van de ongedierte bestrijder die u zoekt. De voordelen hiervan zijn:

  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar
  • Ook in te schakelen met spoed
  • Altijd lokaal en in de buurt
  • Erkende ongedierte bestrijder
  • Zowel particulier als zakelijk
  • Garantie op vakmanschap
  • Gediplomeerde ongedierte bestrijders

Een lokale ongedierte bestrijder werkt niet alleen in een plaats maar in een regio, vaak in een cirkel op de eigen standplaats. Dit maakt dat er altijd wel een vakbekwame ongedierte bestrijder bij u in de buurt woont. Wanneer u dus ongedierte bij u thuis of binnen uw bedrijfspand constateert, kunt u snel en eenvoudig af zijn van dit ongemak en de overlast. Ongedierte kan namelijk voor veel problemen zorgen. Vaak gaat het om hygiƫnische aspecten, maar kan het ook de algehele gezondheid van de mensen in de buurt betreffen. Denk hierbij vooral aan ongedierte die ziektekiemen verspreiden, zoals knaagdieren. Ook duiven vallen onder de norm voor ongedierte. De uitwerpselen van duiven kunnen schadelijk zijn aan gebouwen en voertuigen en ondanks dat er al veel maatregelen worden getroffen om deze vogels te weren, is het vaak aan te raden om de diensten van een ongedierte bestrijder hiervoor in te schakelen. Een ander veel voorkomend fenomeen is een wespenplaag. De afgelopen jaren is het regelmatig voorgekomen dat er wespenplagen zijn en zeker na een hele, droge zomer, verschijnen er plotseling veel wespen op en rondom plaatsen waar mensen zich begeven. Als mensen maken wij altijd gebruik van voedsel en produceren we afval en waar voedsel en voedingsresten aanwezig zijn, zijn wespen aanwezig. De wesp doet over het algemeen niets, maar er zijn mensen met een allergie of angst voor wespen en dan kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Wanneer een wespennest is aangetroffen bij uw huis of uw bedrijf, dan wordt dringend afgeraden hier zelf actie op te ondernemen en een professionele ongedierte bestrijder voor in te schakelen. Deze vakmensen weten hoe ze moeten omgaan met zulke situaties, welke gevaren zich kunnen voordoen en zij beschikken over de juiste kleding en apparatuur om snel, vakkundig en zonder problemen het ongedierte te bestrijden.

Een voorbeeld uit de praktijk

We nemen een voorbeeld in Staphorst. Hier zijn Johan van Essen en zijn vrouw van VEPO Diensten actief als ongedierte bestrijder en zij werken al geruime tijd samen met Beestjes Kwijt. Zomers staan zij klaar om de brede diversiteit aan ongedierte tegen te gaan en te bestrijden. Ze hebben al regel matig te maken gehad met overlast door mieren, kakkerlakken, vlooien, zilvervisjes en wespen, maar met het jaargetijde komen ook andere plagen voor. In de winter zoeken dieren van buiten de warmte op van binnen. Muizen en ratten zijn daar een goed voorbeeld van. Ook bedwantsen komen veelvuldig voor en worden vakkundig door dit team bestreden. VEPO Diensten gaat altijd vakkundig en gericht te werk aan de hand van het soort ongedierte en de grootte van de plaag en geeft goed advies om ongedierte te voorkomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn