Maak je keuze voor de juiste Citrix training

8 september 2017

Posted in Cursus en Opleidingen

Gaan jullie binnen het bedrijf binnenkort aan de slag met het programma Citrix of ga je binnenkort werken voor een bedrijf dat hiermee werkt en heb je hier geen ervaring mee? Dan ben je bij Fast Lane aan het juiste adres voor het volgen van een Citrix training. Een blik op de pagina van deze soort training en je ziet direct dat er een uiteenlopende keuze is uit verschillende soorten trainingen. Je vindt dus altijd de Citrix training die goed past bij jouw situatie. Je kunt daarnaast kiezen uit twee opties om de Citrix training te volgen:

  • Open rooster
  • Op maat gemaakt

De Citrix training die jij op het oog hebt kun je het hele jaar door via het open rooster volgen. Op de website van Fast Lane kun je heel makkelijk vinden wanneer de volgende cursus plaats zal vinden en waar. Deze vinden uiteraard altijd plaats in het centrum van Nederland. Op die manier is het voor iedereen goed toegankelijk. Dit is een hele goede optie wanneer jij de Citrix training in je eentje volgt. Wil je echter de cursus met een groep medewerkers (van hetzelfde bedrijf) gaan volgen? Dan kan het een hele goede optie zijn om te kiezen voor een op maat gemaakte training. Deze kan dan ook op locatie gegeven worden en natuurlijk wordt het lesmateriaal dan aangepast op jullie bedrijf. Op die manier wordt het dan nog makkelijker om met de stof aan de slag te gaan.

De praktijk en de theorie bij de Citrix training

Als er iets hoog in het vaandel staat bij Fast Lane dan is het wel de combinatie tussen de praktijk en de theorie. Het is natuurlijk heel erg makkelijk om tijdens een cursus alleen maar te letten op de theorie. Maar de ervaren docenten die bij Fast Lane werken en die inmiddels een ruime ervaring hebben met de Citrix training weten dat het juist heel erg belangrijk is om ook meteen de link te leggen met de praktijk. Op die manier wordt het voor jou als cursist ook meteen een stuk makkelijker om de kennis die je opdoet toe te passen. Je zult tijdens de Citrix training dan ook zeker niet alleen met theorie te maken krijgen. De praktijk speelt hier ook een belangrijke rol in en je zult direct merken dat dit heel erg prettig is. Of je nu kiest voor het volgen van de training in het open rooster of juist een op maat gemaakte cursus, dat maakt hiervoor niet uit. De gecertificeerde docenten waarmee je aan de slag gaat weten precies waar ze mee bezig zijn en zullen jou dus precies kunnen vertellen wat jij moet weten om met dit systeem op de juiste manier aan de slag te kunnen gaan.

Laat niets onbenut

Als je wel eens vaker met een nieuw systeem bent gaan werken, dan weet je dat dit behoorlijk lastig kan zijn. Wanneer je dit doet zonder bijvoorbeeld een Citrix training te volgen dan zul je al snel merken dat je een heleboel functies binnen het systeem onbenut laat en dat is natuurlijk hartstikke zonde. Een dergelijk systeem is vaak behoorlijk duur in de aanschaf en je wilt er uiteraard niet voor niets mee aan de slag gaan. Haal er dan ook alles uit wat erin zit! Door een Citrix training te volgen bij Fast Lane is dit precies waar je voor kiest. We raden je dan ook zeker aan om je hier vandaag nog in te verdiepen en te bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn waar je uit kunt kiezen. Er is tenslotte meer dan een Citrix training die ze bij Fast Lane aanbieden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn