Folders bedrukken? Laat dat maar aan ons over

8 september 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u graag folders bedrukken? Wilt u dit eenmalig doen waarbij u dus niet de nadruk legt op wekelijkse huis-aan-huisreclame? Dat is een slimme zet want veel mensen zitten er niet op te wachten. U wilt een doelgroep kunnen bereiken die past bij uw producten of diensten. Niet een willekeur aan straten en wijken waarbij de kans groot is dat de folder niet eens bij de mensen in de bus terechtkomt die misschien het meest geïnteresseerd zijn in uw bedrijf. Want als u bijvoorbeeld een evenement voor jongeren en dan met name voor studenten organiseert, dan is de kans groot dat de meeste studentenhuizen een zogenaamde nee-neesticker op de deur hebben geplakt. Gaat u daarom eenmalig folders bedrukken door eens op onze website te kijken. Want wij kunnen natuurlijk uw folders bedrukken, geheel naar uw wensen. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u uw bedrijf eens op een andere manier onder de aandacht brengen in plaats van advertentie via het internet, de televisie of radio? Dan is folders bedrukken bij ZoGedrukt waarschijnlijk een zeer slim idee. Want ongeacht de grootte van de folder zoals A4, A5 of A6, wij kunnen het allemaal aan. Ook kunnen we in zwart-wit drukken en daar bespaart u flink wat geld op. Toch raden we dat af want een folder die daadwerkelijk in het oog springt levert waarschijnlijk veel meer op. Kies daarom voor de iets duurdere variant: het fullcolour folders bedrukken. U bent bij ons in ieder geval absoluut geen dief van de portemonnee want op het gebied van het folders bedrukken is er hier voor ieder wat wils te vinden.

Folders bedrukken met aantrekkelijke informatie

U wilt folders bedrukken omdat u een bepaalde advertentie onder de aandacht wilt brengen van een specifieke doelgroep. Die doelgroep kan erg breed zijn zoals mensen op straat of mensen in de buurt van een station. Deel daar de folders aan iedere passant uit. Of kies ervoor om folders te bedrukken om ze vervolgens op een school of universiteit uit te delen. Wilt u dat mensen uw naam onthouden nadat ze bij de stand op de jaarbeurs zijn geweest? Geef hun dan een blaadje mee met daarop uw websiteadres, adres in de fysieke buitenwereld en andere bedrijfsinformatie en promoties. Mensen vinden het prettig om iets tastbaars te kunnen vasthouden. Dus als u het folders bedrukken aan ons uitbesteed, ze vervolgens in combinatie met een relatiegeschenk weggeeft op een evenement dan is de kans op succes zeer hoog. Een aantal voordelen die wij u te bieden hebben willen we u niet langer onthouden:

  • Zo bent u relatief goedkoper uit als u meer folders laat bedrukken dan minder,
  • Alle bestellingen worden geheel gratis verzonden en qua onkosten zitten er verder geen addertjes onder het gras,
  • En we kunnen spoedleveringen binnen 2 werkdagen verwerken en bezorgen.

Waar wacht u nog op? Kies direct het eindformaat uit, de vouwwijze, de bedrukking en ook het materiaal. U kunt eerst een offerte aanvragen en vervolgens de bestelling afronden als u nog graag even de kat uit de boom kijkt.

Ook ander reclamemateriaal kunnen we snel voor u bedrukken

Naast folders kunnen we nog een keur aan andere artikelen van bedrijfsgegevens, slagzinnen en logo’s voorzien. Denk daarbij aan kantoorartikelen zoals briefpapier en enveloppen. Maar ook divers reclamemateriaal en relatiegeschenken in alle soorten en maten bieden we u aan. We kunnen het goed voorstellen dat u daarom in de toekomst nog eens bij ons terugkomt. Vergeet dus niet om onze website op te slaan tussen uw favoriete websites.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn