Naamplaatjes bestellen voor de voordeur

26 augustus 2019

Posted in Creatief en Decoratief

Mijn vrouw en ik hebben begin dit jaar een nieuw huis gekocht in een nieuwbouw wijk. Wij konden het huis voor een goede prijs kopen, wij moesten alleen nog wachten tot het huis afgebouwd zou worden. Veel mensen kennen deze wijk nog niet en daarom kan ons huis lastig te vinden zijn. Het leek ons verstandig om naamplaatjes te plaatsen naar de voordeur, zodat iedereen gemakkelijk kan zien dat wij hier wonen. Wij vonden de website naamplaatmaker.nl en konden op deze website gemakkelijk zelf onze naambordjes maken en bestellen. Mijn vrouw en ik wilden graag groter gaan wonen, omdat ons gezin groter begint te worden. Wij hebben al twee kinderen en mijn vrouw is op dit moment zwanger van de derde. Ons oude huis was precies goed voor vier personen, maar zou krap worden met nog een kind. Wij besloten om op zoek te gaan naar huizen in de buurt en kwamen toen het nieuwbouwproject tegen. Wij konden een groot huis voor een goede prijs kopen, maar moesten nog wel wachten tot het huis gebouwd zou worden. Wij wonen nu ruim een maand in onze nieuwe woning en merken dat het voor veel mensen lastig is om ons huis te vinden, daarom wilden wij graag naamplaatjes bestellen. De hele wijk is nieuw gebouwd en er zijn veel nieuwe straten bijgekomen. Wij snappen dat het voor veel mensen lastig is om ons huis te vinden, want wij zouden daar ook moeite mee hebben. Vanaf de eerste dag kregen wij al te horen dat bezoekers ons huis niet konden vinden, daarom leek het ons het beste om naamplaatjes te bestellen. Wij wilden graag een naambordje kopen dat bij ons huis zou passen en de namen van alle gezinsleden laten graveren op het bordje.

Wij konden zelf onze naamplaatjes maken

Toen wij online zochten naar bedrijven die naamplaatjes verkopen, vonden wij al snel de website naamplaatmaker.nl. Bij dit bedrijf kan je verschillende plaatjes en bordjes bestellen en je kan zelf een ontwerp maken. Ik ging samen met mijn vrouw aan de slag en wij vonden het erg leuk om te doen. Er zijn erg veel opties beschikbaar, waardoor je jouw ideale naamplaatjes kan maken. Je kan bijvoorbeeld het materiaal, de kleuren en de stijl kiezen en ziet van te voren een preview. Wij waren erg tevreden over ons ontwerp en vonden de prijs voor een naamplaat niet duur en besloten om de plaatjes bij dit bedrijf te bestellen.

De plaatjes staan leuk bij onze voordeur

De naamplaatjes kwamen een aantal dagen later aan en ik besloot om ze direct op te hangen bij de voordeur. De naambordjes waren erg mooi geworden en staan leuk bij ons huis. Door de naambordjes voelt het nog meer als ons huis. Onze bezoekers zijn blij dat wij ze opgehangen hebben, want ons huis is veel gemakkelijker te vinden. Voor het bestellen van naamplaatjes is naamplaatmaker.nl een goede keuze.

  • Op deze website kan je zelf je eigen naamplaatje maken
  • Er is keuze uit veel verschillende materialen en soorten
  • Wij vonden de prijs niet duur
  • De naambordjes staan erg leuk bij onze voordeur  
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn