Woonboerderij verkopen? Boerderijmakelaar voor verkoopspecialisten uit het Oosten!

27 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u in het bezit van een woonboerderij of landhuis en wilt u deze graag verkopen? Kies dan voor betrouwbare en ervaren makelaars uit het Oosten. Boerderijmakelaar is jarenlange specialist als het gaat om woonboerderijen en landhuizen. Bovendien bepaalt u helemaal zelf welke diensten u wilt afnemen, zodat u geheel naar wens en zorgeloos uw landhuis, buitenwoning of woonboerderij kunt verkopen. Financieel hoeft u zich geen enkele zorgen te maken, wij vragen namelijk géén makelaarscourtage. Elke dienst heeft een vaste prijs en hierdoor betaalt u enkel wat u afneemt voor een realistisch bedrag. Benieuwd naar onze woonboerderij specialisten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Woonboerderij verkopen

Bent u de mogelijkheden aan het verkennen voor de verkoop van uw woonboerderij, buitenwoning of landhuis? Dan is het belangrijk dat u een makelaar met expertise, specialisme en ervaring vindt. Het verkoopproces begint bij advies op maat. Boerderijmakelaar gaat met u om tafel om te horen welk pand u graag wilt verkopen. Wellicht kunt u uw droomhuis verwezenlijken met de rood voor rood regeling? Wat uw wensen ook zijn, ons team speelt hierop in. Met jarenlange ervaring kunnen wij u al gauw duizenden euro’s besparen. Met ons uitgebreide netwerk worden potentiële kopers snel gevonden. Mocht dit bij uitzondering toch niet lukken, dan hoeft u ons niets te betalen. Boerderijmakelaar hanteert namelijk een no cure, no pay principe. Voor het beste verkoopresultaat kijken wij verder dan enkel de verkoop. Uw toekomstperspectief staat bij ons hoog in het vaandel. Aangezien wij ruimtelijke specialist zijn, denken we graag met u mee en adviseren wij u verder, zonder enkele verplichtingen hieraan te verbinden. Bij u aan de keukentafel maken we daarom graag kennis om meer te horen over de verkoop.

Betrouwbare en gespecialiseerde (woon)boerderij makelaars

Als u de beslissing hebt gemaakt om uw woonboerderij of landhuis te verkopen, wilt u onderaan de streep een mooi bedrag overhouden. Het is hierbij belangrijk dat er een goed en betrouwbaar verkoopcontract wordt opgesteld. Wanneer u kiest voor Boerderijmakelaar, hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken. Onze specialisten zijn juridisch op de hoogte van cruciale regelingen en efficiënte koopclausules. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in de verkoop van boerderijen, staan wij graag voor u klaar. Zekerheid gaat ten slotte boven een goed gevoel. Mochten er tijdens de verkoop gebreken aan het daglicht komen dan kan dit voor problemen zorgen tijdens de verkoop. Het gaat hierbij om verborgen gebreken die na tekening van de koopovereenkomst ter sprake komen.Dit zijn vaak flinke kostenposten die de verkoop ongedaan maken of een prijsvermindering veroorzaken. Voorkom deze situaties door vooraf een bouwkundige keuring uit te laten voeren en neem extra voorwaarden op in de verkoopovereenkomst die mogelijke aansprakelijkheid vastleggen.

Voordelen Boerderijmakelaar inschakelen bij verkoop van een woonboerderij, landhuis of buitenwoning:

  • Betrokken en vriendelijke professionals
  • Deskundige en slimme adviezen
  • Ervaren specialisten (woon)boerderijen, landhuizen en buitenwoningen
  • Géén verkoopcourtage, maar betaal per afgenomen dienst
  • Op de hoogte van alle actuele wetten en regelgeving
  • Persoonlijke begeleiding
  • Uitgebreid netwerk
  • Voor een betrouwbare verkoopovereenkomst
  • Voorkom veelgemaakte fouten

Bent u nog opzoek naar een betrouwbare makelaar, zodat u zorgeloos uw woonboerderij kunt verkopen? Neem dan contact op met Boerderijmakelaar uit het Oosten! Met fantastische resultaten, een persoonlijke aanpak en echte betrokkenheid, staan wij graag voor uw verkoop klaar. Bekijk onze website voor meer informatie en referenties: noaber.nu of neem gelijk contact op voor vrijblijvend advies of het inplannen van een kennismakingsgesprek.

https://www.boerderijmakelaar.nl/woonboerderij-verkopen/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn