Nieuwe kunststof kozijnen plaatsen

14 november 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Dit jaar hebben mijn vrouw en ik besloten om verschillende dingen aan ons huis aan te pakken. Wij hebben een mooi bedrag gewonnen met de loterij en het leek ons verstandig om een aantal openstaande klussen op te pakken. Naast een aantal kleine dingen, wilden wij graag onze badkamer verbouwen, nieuwe kozijnen plaatsen en een mooie reis maken. Voor de kozijnen waren wij aan het twijfelen tussen houten en kunststof kozijnen, uiteindelijk kozen wij voor de variant van kunststof. Wij hadden contact gehad met het bedrijf benitech en zij hadden zo veel voordelen voor ons, dat het ons het beste leek om de kozijnen bij hun te kopen. Wij wisten al een paar jaar dat de kozijnen toe waren aan vervanging, maar alle kozijnen thuis vervangen kost veel geld. Het kwam dan ook mooi uit dat wij geld hadden gewonnen en wij wisten direct dat wij een deel wilden gebruiken voor nieuwe kozijnen. Wij wilden graag een aantal verstandige dingen doen met het geld, maar ook iets leuks, daarom kozen wij voor een reis. Voor de kozijnen waren wij aan het twijfelen tussen houten en kunststof kozijnen. Wij hadden hiervoor houten kozijnen en vinden dit er altijd erg mooi uitzien, maar deze kozijnen moet je goed onderhouden en regelmatig schilderen, anders gaat het hout rotten. Wij willen eerst een keuze maken tussen deze twee verschillende soorten en zochten daarom online naar advies van andere mensen en bedrijven. De veiligheid, de kosten en het onderhoudsgemak waren voor ons de belangrijkste redenen om uiteindelijk voor kunststof kozijnen te kiezen. Wij moesten alleen nog een bedrijf vinden waarbij wij de kozijnen voor een goede prijs konden kopen en die de kozijnen voor ons kon vervangen.

Wij kozen voor kunststof kozijnen van benitech

Wij vergeleken verschillende bedrijven in de buurt voor het plaatsen van de kunststof kozijnen en besloten om uiteindelijk voor benitech te kiezen. Dit bedrijf heeft erg veel goede beoordelingen van hun klanten ontvangen, daarom leken zij ons een goede keuze. Zij konden voor ons de kozijnen voor een goede prijs vervangen en konden verschillende soorten en merken kozijnen leveren. Er kwam een medewerker bij ons thuis, om onze situatie te beoordelen en na een gesprek kozen wij voor kunststof kozijnen met een houtlook. Wij zouden daarnaast maar liefst 20 jaar garantie op de kozijnen krijgen en dat sprak ons erg aan. De medewerkers van dit bedrijf konden al snel bij ons langskomen en samen kozen wij een geschikte datum uit.

Alle kozijnen vervangen

Begin deze maand werden de oude kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen en wij zijn erg blij met het resultaat. De kozijnen zien er erg mooi uit en zijn bijna niet van houten kozijnen te onderscheiden. Het was veel werk om alle kozijnen te vervangen, maar de mannen van benitech werkten hard door om de klus snel af te ronden. Wij hadden een erg goed ervaring met dit bedrijf en daarom raden wij benitech aan. 

  • Dit bedrijf heeft een goede online score
  • Zij konden de kunststof kozijnen plaatsen voor een goede prijs
  • Wij kregen 20 jaar garantie
  • Er kwam iemand bij ons thuis om onze situatie te bekijken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn