Bent u opzoek naar werving en selectie ict?

14 november 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bent u opzoek naar werving en selectie ict? Dan bent u bij Aatop aan het goede adres. Het bedrijf is een deskundig bureau op het gebied van werving en selectie ict professionals. Het bedrijf heeft een groot netwerk wat elke dag opnieuw onderhouden wordt en deelt dit netwerk dan ook graag met de klant. Aatop is bij de werving en selectie ict actief in vast personeel maar ook freelancers. Het bedrijf heeft vier recruiter die samenwerken, deze hebben kennis van de markt wat dan ook graag gedeeld wordt met de klant. Het bedrijf heeft vier kantoren waardoor het verspreid ligt over Nederland. Het bedrijf kenmerkt zich door een vriendelijke en persoonlijke werkwijze.

Werving en selectie ict

Het bedrijf is dus een deskundige op het gebied van werving en selectie ict. Maar waarom kiest u juist voor dit bedrijf? U kiest voor Aatop omdat het bedrijf beschikt over markt kennis, u binnen het bedrijf één vast contactpersoon heeft, een persoonlijke en vriendelijke benadering de basis is en omdat het bedrijf veel tevreden klanten heeft die graag terug komen. Daarnaast biedt het bedrijf de mogelijkheid om kandidaten van de werving en selectie ict in vaste dienst te nemen. De aanpak van het bedrijf tijdens de werving en selectie ict is als volgt:

  • Het bedrijf heeft een eigen database met werving en selectie ict professionals. Dit is een groeiende database die het bedrijf gebruikt voor het benaderen van ict professionals. 
  • Tijdens de werving en selectie ict maakt het bedrijf gebruik actief gebruik van externe werving tools, hierbij kunt u denken aan vacaturebanken. 
  • Het bedrijf maakt bij de werving en selectie ict gebruik van sociale media.
  • Bij het voordragen van de kandidaten geeft het bedrijf toelichting op het profiel van de kandidaat. 
  • Bij de werving en selectie ict maakt het bedrijf gebruik van de ‘no cure, no pay’ regeling. 

Het bedrijf

Wanneer u opzoek bent naar personeel of de juiste baan in de ict wereld dan is Aatop het bedrijf dat u zoekt. Het bedrijf is actief op het hele marktgebied en helpt u graag het juiste personeel of de juiste baan te vinden. Het bedrijf is in 2000 opgericht door Aad die zelf al jaren in de werving en selectie branche werkte. Aad besloot voor zichzelf te beginnen en werkte zijn plannen verder uit. Inmiddels heeft de organisatie vier vestigingen in Nederland en blijft het groeien.

Aatop is een persoonlijke en duurzame partner in de personele dienstverlening. De kernactiviteiten bestaan uit het werven, selecteren en detacheren van gespecialiseerd ict personeel. Het bedrijf richt zich op het midden- en hogerkader en levert maatwerk voor de klant. Het bedrijf vindt het belangrijk dat elke kandidaat een eerlijke kans krijgt, ongeacht de leeftijd, geslacht, ras, nationaliteit en seksuele geaardheid. Dit wordt gewaarborgd door de grote zorgvuldigheid waarmee het bedrijf de opdrachten uitvoert. 

Wilt u meer weten over het bedrijf of bent u nieuwsgierig naar wat het bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie. Het team staat u graag te woord en probeert u zo goed mogelijk te helpen.

https://www.aatop-ict.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn