Wilt u een Citrix training volgen?

18 november 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bij ons bedrijf staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarbij hebben wij het niet alleen over de fysieke veiligheid van onze mensen en klanten, maar ook over de bescherming van de gegevens die wij in de loop der jaren verzameld hebben. Wij merken namelijk dat heel veel bedrijven hier te weinig aandacht aan schenken en dat kan veel problemen opleveren. Vandaar dat wij altijd bezig zijn met het verbeteren van ons bedrijf en wij doen er daarom ook alles aan om te zorgen dat wij bij zijn. Wij hebben onlangs besloten dat wij onze mensen graag op een Citrix training wilden sturen. Wij hadden namelijk het idee dat wij een beetje achter begonnen te lopen wanneer het ging over de veiligheid van onze systemen. Daar werden wij niet vrolijk van en daarom hebben wij gekeken of wij een Citrix training konden gaan volgen. Als dat namelijk het geval was, dan zouden wij daar heel veel baat bij kunnen hebben. Het was dan echter wel belangrijk dat wij met de juiste mensen in zee zouden gaan en daarom hebben wij gekeken welk bedrijf wij in de arm moesten nemen wanneer wij onze mensen een goede Citrix training wilden aanbieden. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer contact konden opnemen met de mensen van Flane.nl. Deze mensen hebben een heel goed bedrijf opgericht en zij kunnen je helpen aan een goede Citrix training. Wij wilden graag weten wat anderen over dit bedrijf hadden geschreven en wij hebben toen gezien dat de reacties op dit bedrijf heel erg goed waren. Iedereen die hier een Citrix training had gevolgd, was daar heel enthousiast over. Dat was voor ons prettig om te merken want dit betekende dat wij hier waarschijnlijk ook een goede training konden volgen. Wij hebben daarom contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen of wij ons hier konden opgeven voor een Citrix training. Wij kregen te horen dat dit heel goed mogelijk was en wij hebben daarom meteen een groepje mensen ingeschreven voor een Citrix training. Wij waren blij dat wij dit alles zo snel konden regelen. 

Wij hebben veel geleerd van deze Citrix training

Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van alles wat met de veiligheid van je systemen te maken heeft. Je kunt namelijk fors in de problemen komen wanneer je je systemen niet goed onderhoudt en beschermt. Wij zijn daarom blij dat wij een Citrix training gingen volgen via Flane.nl omdat deze mensen ons heel veel nuttige kennis hebben gegeven. Wij weten nu veel beter hoe wij onze systemen moeten beveiligen en ik ben daarom ook blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Wilt u zich ook opgeven? 

Mocht u ook graag een Citrix training willen volgen, dan raad ik u aan om een keer naar de site van Flane.nl te surfen omdat:

  • U hier kunt zien wat u hier allemaal kunt leren 
  • U hier kunt zien welke trainingen u kunt volgen 
  • U zich hier meteen kunt inschrijven voor een training 

Surf vandaag nog even naar Flane.nl.       

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn