Unieke sieraden van Clic sieraden

19 november 2019

Posted in Mode en Kleding

Voor een leuk extra aanzicht zijn sieraden altijd de perfecte oplossing, ze geven net dat effect of dat accent dat uw kleding niet geeft. Sieraden kunnen elegant zijn, stoer en grof of heel fijntjes. Ze kunnen bijdragen aan hoe je in je vel zit, je zelfverzekerder maken omdat ze je outfit helemaal afmaken. Nu sieraden zo populair zijn, zijn er natuurlijk ook vele aanbieders. Een van deze aanbieders is De Blaker exclusief. Al sinds voor lange tijd zijn zij thuis in design, mode, wonen en natuurlijk sieraden. Een van de sieraden die worden aangeboden door hen, zijn Clic sieraden. CLIC is opgericht in 2002 door Suzanne Schaars. Haar interesse in sieraden begon al in haar jeugd, en de accessoires worden dan ook met passie gemaakt en ontworpen. 

Clic sieraden

Clic sieraden hebben een eigen, unieke design dat compleet losstaat van andere sieradenmerken. Met deze sieraden zal u altijd en overal opvallen, op uw werk, op een feest of met vrienden, waar u ook bent en met wie u ook bent. Dit komt vooral door het contrast tussen de geborstelde aluminium afwerking en de opvallende, maar toch wel rustige kleuren. Een groot voordeel van Clic sieraden is dat ze nikkelvrij zijn, wat erg handig is als je altijd bijvoorbeeld rode oorlellen krijgt van oorbellen door een allergie voor nikkel. De losse onderdelen van de armbanden en kettingen worden bij elkaar gehouden door perfect uitgelijnde, maar onzichtbare magneten. Doorat de sieraden van aluminium zijn gemaakt, zijn ze erg licht en verkleuren ze niet. 

Het mooie aan deze sieraden is ook dat ze geheel in Nederland met de hand gemaakt worden in een eigen atelier waar de krachtige vormen in het lichte aluminium worden gemaakt en waar de kleurvaste kleuren worden aangebracht aan de sieraden. Ook deze combinatieprocessen zorgen er voor dat Clic sieraden een uniek en tijdloos ontwerp hebben. 

Opties voor verschillende soorten 

Natuurlijk zijn er verschillende soorten sieraden beschikbaar, zo zijn er oorbellen, kettingen en armbanden beschikbaar. 

  • De armbanden van Clic sieraden hebben een bijzondere sluiting, namelijk een magnetische sluiting. dit is in elk ontwerp weer terug te vinden. De armbanden zijn ontworpen zodat u ze ook nog weer met elkaar kan combineren, voor nog meer variatie voor uw outfits. De armbanden zijn van een uniek en modern design en zullen u comfortabel aanvoelen. 
  • Net als de armbanden hebben ook de magnetische sluiting. Daarnaast, zijn ze, zoals alle sieraden van Clic gemaakt van aluminium. Wat vooral terug te zien is in het ontwerp van de accessoires, zijn grafische vormen en de speling met matte, glanzende en kleurige accenten. Niet te missen is dan de onzichtbare sluiting. Ook in de kettingen is deze rode draad in design weer terug te zien. 
  • In de oorbellen zijn ook de simplistische, grafische vormen terug te zien. Wat een voordeel is voor het draaggemak van de oorbellen is dat ze van aluminium zijn gemaakt, en dus erg licht zijn. Hierdoor zullen uw oorlellen niet uitrekken en doordat het materiaal nikkelvrij is, zult u geen last hebben van een allergie voor nikkel. 

Bent u dus een liefhebber voor sieraden? En houdt van unieke sieraden die licht zijn en geen irritante sluitingen hebben, dan zijn Clic sieraden perfect voor u! Neem eens een kijkje bij De Blaker exclusief!

https://www.deblaker-exclusief.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn