Nieuwe rolstoel kopen

4 november 2017

Posted in Mens en gezondheid

Wilt u een nieuwe rolstoel kopen? Dan bent u bij Zorg & Gemak aan het juiste adres. Hier vindt u verschillende soorten rolstoelen in diverse afmetingen. Al hun producten zijn van goede kwaliteit en gaan jarenlang mee. Zo heeft u lang plezier van uw nieuwe aankoop. Een rolstoel kopen is niet altijd eenvoudig. U moet met een aantal zaken rekening houden:

  • Breedte van de stoel
  • Grote of kleine wielen
  • Inklapbaar
  • Lichtgewicht

Om te beginnen moet u denken aan de omvang van de rolstoel. U kunt uzelf bijvoorbeeld afvragen of u de stoel ook binnenshuis gaat gebruiken. Is dat het geval, dan is een slanker model in veel gevallen praktischer. Zo kunt u eenvoudig blijven bewegen en zit de stoel u niet in de weg. Zit u veel thuis? Dan is het slim een rolstoel te kopen waarmee u soepel door uw woning kunt manoeuvreren. Verder is het verstandig stil te staan bij het formaat van de wielen. Grote wielen zijn stabieler en zorgen voor meer comfort. U kunt bijvoorbeeld eenvoudiger een stoepje afrijden, of over een hobbelige stoep manoeuvreren. Grote wielen zijn ook belangrijk wanneer u de stoel zelf bestuurt. Zo weet u zeker dat u veilig en snel op uw bestemming aankomt. Toch hebben kleinere wielen ook een aantal pluspunten. Zo hebben ze een kortere draaicirkel, waardoor u wendbaar went. Dat heeft belangrijke voordelen wanneer u zich bevindt in een publieke gelegenheid, of wanneer u regelmatig ergens op visite gaat. Alles draait om wat u comfortabel vindt; als u besluit een rolstoel te kopen, moet deze aansluiten op uw leven. Op https://www.zorgengemak.nl/rolstoel-kopen/opvouwbare-rolstoel.html vindt u tientallen soorten rolstoelen. U kunt rustig even kijken naar het aanbod en daarna een weloverwogen keuze maken. Kies een stoel die aansluit bij uw wensen en tevens binnen uw budget valt. Wilt u een nieuwe rolstoel kopen? Kies dan voor een model van Zorg en Gemak!

Rolstoel kopen: inklapbaar of niet?

Veel rolstoelen kunnen tegenwoordig uit elkaar worden gehaald. Ze zijn met een mooi woord: inklapbaar. Een inklapbare rolstoel is eenvoudig te vervoeren. U kunt de stoel dus meenemen als u op reis gaat, of wanneer u langsgaat bij vrienden of familie. Een inklapbaar model is over het algemeen ook wat lichter. Dat maakt dat de stoel eenvoudig in de auto te tillen is. Toch heeft niet iedereen behoefte aan een inklapbare rolstoel. Wanneer u de stoel alleen thuis gebruikt, kan het verstandiger zijn te kiezen voor een robuust model. Deze zitten altijd stevig in elkaar en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Kortom: als u een nieuwe rolstoel gaat kopen, moet u een aantal zaken goed onthouden. Bepaal hoe breed de stoel moet zijn, welke soort wieltjes u wilt, of de stoel inklapbaar moet zijn en hoe zwaar de stoel mag zijn. Wanneer u een antwoord heeft op deze vragen, dan is de ideale rolstoel zo gevonden. Een rolstoel kopen doet u bij Zorg en Gemak. Hier vindt u rolstoelen van de beste kwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog!

Handige rolstoel accessoires

Als u toch met de rolstoel gaat, kunt u daar ook wel wat voordeel uit halen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een handige rolstoeltas, waar u al uw waardevolle spullen in kunt vervoeren. Of een rolstoelparaplu, waarmee u altijd droog zit! Met speciale rolstoelhellingen rijdt u moeiteloos trappen op en in de handige flessenhouder bergt u uw drankje op. Voor leuke rolstoel accessoires gaat u naar bovenstaande site. Het aanbod is uitgebreid en divers: er zit altijd iets voor u tussen. Gaat u een rolstoel kopen? Denk dan ook aan de accessoires!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn