Onze advocaat erfrecht staat u bij in lastige tijden

3 november 2017

Posted in Juristen en Advocaten

Mocht u problemen hebben met de afwikkeling van een nalatenschap dan kan het verstandig zijn om een advocaat erfrecht in de arm te nemen. Een advocaat erfrecht die uw belangen behartigt zodat u uiteindelijk krijgt waar u volgens de notaris en het testament recht op hebt. Soms is er helaas geen sprake van een testament. Dan liggen ruzies op de loer, zeker als u het niet eens bent met de onderlinge verdeling of de verdeling die is gedaan door een objectieve buitenstaander zoals een jurist of notaris. Herkent u dit probleem en ligt u al een tijdje in de clinch? Dan kunnen we u wellicht bijstaan. Kijkt u maar eens op brenneradvocaten.nl en lees er alles over de werkzaamheden de een advocaat erfrecht verricht. Mocht het zelfs tot een rechtszaak komen, dan staat onze advocaat erfrecht u bij. Gelukkig is dit niet heel erg vaak het geval. Zo kan onze advocaat erfrecht met de advocaat van de tegenpartij tot een schikkingsvoorstel komen. Dat is wel zo prettig als u niet langer rationeel met andere nabestaanden kunt spreken. Hij of zij kan ook optreden als mediator om beide partijen met elkaar samen te brengen. Het is overigens te allen tijde van groot belang om snel in actie te komen na het overlijden van een familielid. Want op sommige gevallen van erfrecht zit een tijdslimiet en u wilt uw erfenis natuurlijk niet mislopen.

Een advocaat erfrecht behartigt uw belangen na een sterfgeval

Er zijn vele oorzaken dat het niet goed gaat bij de verdeling. Haat en nijd zijn duidelijke gevolgen maar kunnen ook ten grondslag liggen aan het erfrechtelijk probleem. Laat uw emoties zo min mogelijk een rol spelen, ook al verkeerd u in moeilijke tijden vanwege het overlijden van een geliefd persoon. Daarentegen is het ook zeker niet de bedoeling dat u er bekaaid afkomt en dus het kaas van uw brood laat eten. Geef het direct uit handen aan een advocaat erfrecht, zeker als er toch al vele strubbelingen in de familie zijn geweest. Het is nutteloos en tijdrovend om ruzie te maken. Onze advocaat erfrecht zal u in ieder geval bijstaan en u kunnen helpen bij onder andere:

  • Het verdelen van de erfenis en het verkrijgen van een legitieme portie,
  • Het verkrijgen van uw kindsdeel,
  • En optreden als executeur van iemand zijn erfenis. Of er nu wel of niet een testament beschikt is, onze advocaten zullen het zo goed en zo kwaad verdelen.

Brenner Advocatuur is overigens niet enkel werkzaam binnen het erfrecht. Mocht u problemen hebben met de huur, met uw contract of met het insolventierecht dan kunt u ook zeker op ons rekenen.

Hebt u eigenlijk al uw testament opgemaakt?

Laat uw familie niet in zak en as zitten. Lok na uw overlijden geen onnodige problemen uit zoals familieruzies. Zorg ervoor dat u uw uitvaart ver van te voren hebt geregeld en grotendeels hebt afbetaald. En daarnaast is het niet meer dan logisch dat u een testament opstelt waarin duidelijk vermeld wordt wie wat krijgt. Laat het juridisch waterdicht maken door onze advocaat erfrecht. Onze advocaat erfrecht kan u dus op allerlei manieren helpen. Hebt u hier wel oren naar en wilt u graag weten wat de kosten zijn? Of wilt u enkel gratis algemeen advies? Bel of stuur dan een e-mail. Hebt u snel een advocaat erfrecht nodig? Dan komen we graag even bij u langs. Klim in de pen en maak gerust een afspraak. Uiteraard kunt u ook bij ons op kantoor in Amsterdam binnenlopen. U vindt de openingstijden online.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn