Nolin Uitgevers

28 september 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Al jaren staat Nolin Uitgevers klaar voor verschillende stichtingen en organisaties om drukwerk te realiseren. Natuurlijk zijn er door het land heen verschillende specialisten die dit kunnen, maar bij Nolin Uitgevers is dit zelfs kosteloos, zodat iedereen kan profiteren van de voordelen die drukwerk  biedt. Wilt u weten hoe Nolin Uitgevers dit doet en wat wij aan drukwerk kunnen realiseren of bent u nieuwsgierig naar de voordelen die drukwerk kan hebben voor uw stichting, organisatie of vereniging? Lees dan verder of bezoek direct de website van Nolin Uitgevers voor alle informatie die u nodig heeft.

Drukwerk als marketingmiddel

Drukwerk heeft als marketingmiddel al jarenlang een onschatbare waarde aangetoond. Ondanks het feit dat steeds meer bedrijven hun marketing online voortzetten, blijft drukwerk zijn kracht behouden. Juist voor een goede marketingmix moet drukwerk behouden blijven. Nolin Uitgevers weet uit ervaring dat de binding met uw vereniging, stichting of organisatie en de groei in naamsbekendheid groter zijn bij het inzetten van drukwerk in vergelijking met online marketingvormen.

Drukwerk verschijnt in vele verschillende soorten en vormen. Nolin Uitgevers helpt u bij het kiezen van de manier die het beste aansluit bij uw wensen en bij de doelgroep die u wilt bereiken. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van verschillende soorten drukwerk. Bij Nolin Uitgevers bent u dan ook zowel voor terugkerende publicaties, zoals magazines, als voor eenmalig drukwerk, zoals posters, aan het juiste adres.

Hoe kan Nolin Uitgevers dit kosteloos realiseren?

Nolin Uitgevers beseft dat drukwerk voor verenigingen, stichtingen en organisaties een grote kostenpost kan zijn. Daarom kwamen wij met het SponsorPublicatieConcept wat drukwerk voor onze klanten volledig kosteloos maakt. Wij zijn van mening dat iedereen moet kunnen profiteren van de voordelen van drukwerk en dat juist de organisaties, stichtingen en verenigingen die dit financieel niet kunnen dragen hier de meeste baat bij hebben.

De medewerkers van Nolin Uitgevers zoeken voor u naar lokale ondernemers die een bijdrage wil leveren aan uw drukwerk. In ruil voor deze bijdrage krijgen de sponsoren een naamsvermelding in de publicatie. Zo heeft niet alleen onze klant, maar ook een sponsor uit de omgeving waar het drukwerk verspreid gaat worden baat bij deze manier van werken.

De maatschappij als uitgangspunt

De maatschappij wordt bij Nolin Uitgevers regelmatig als uitgangspunt genomen. Niet alleen zijn onze klanten over het algemeen stichtingen, organisaties en verenigingen met een maatschappelijk doel, maar ook onze eigen werkwijze is zo maatschappelijk verantwoord mogelijk. Door papierverbruik te minimaliseren, kunstlicht zo min mogelijk te gebruiken en gebruik te maken van groene energie hoopt Nolin Uitgevers bij te dragen aan een betere toekomst.

Daarnaast bieden wij ook aan de professionals van de toekomst de mogelijkheid om te leren van de professionals van vandaag de dag. Dankzij de stageplaatsen die Nolin Uitgevers als SBB erkend leerbedrijf te bieden heeft aan studenten uit het MBO, zijn wij ook in de toekomst verzekerd van goed opgeleide mensen. Leren, doen en durven vragen staan daarbij bij Nolin Uitgevers hoog in het vaandel. Alleen op deze manier kan een student beter worden in het werk wat hij of zij later wil gaan doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn