Het werkbedrijf voor mensen met een arbeidsbeperking

28 september 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Woon jij in Noord Limburg West? Heb jij een arbeidsbeperking en ben je op zoek naar passend werk? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij het werkbedrijf NLW Groep. Bij dit werkbedrijf snappen ze als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om met een arbeidsbeperking passend werk te vinden. Het is vaak lastig om aan een werkgever uit te leggen wat je nu precies hebt en hoe het je werk zal beïnvloeden. Daarom nemen ze dat bij het werkbedrijf NLW Groep graag van je over. Er kunnen hier drie verschillende partijen terecht:

  • Werkgevers
  • Werknemers
  • Gemeenten

Mensen met een arbeidsbeperking kunnen dan misschien niet alle soorten banen uitvoeren, ze zijn wel degelijk een goede toevoegen voor bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kartonnage, maar ook een heleboel andere soorten vakgebieden waar zij geplaatst worden. Bij de NLW Groep hebben zich verschillende soorten bedrijf aangesloten, waaronder dus bedrijven die werken met kartonnage. Ook bij de NLW Groep weten ze hier heel erg veel van en helpen ze dus om mensen hiermee aan de slag te laten gaan. Dit zorgt ervoor dat zij weer opgenomen worden in de arbeidsmarkt en op die manier dus veel meer zelfvertrouwen krijgen.

Aan de slag met kartonnage

Of jij nu een werkgever of gemeente bent die graag hieraan zijn of haar steentje bijdraagt of dat je zelf een werknemer bent met een arbeidsbeperking. Bij NLW Groep ben je altijd aan het juiste adres. Bij dit werkbedrijf zullen ze er op een zeer korte termijn voor zorgen dat je weer aan de slag kunt of dat er iemand met een arbeidsbeperking bij jou binnen het bedrijf zal komen te werken. Uiteraard krijgen alle partijen de begeleiding die ze hierin nodig hebben. Als je al langer een arbeidsbeperking hebt en je vindt het lastig om weer de arbeidsmarkt op te gaan, maar je wilt dit wel heel graag, dan is dit zeker de oplossing waar je naar op zoek bent. Of je nu wilt werken in kartonnage of een ander gebied, bij dit werkbedrijf krijg je een uitstekende begeleiding. Hier doen ze zelf ook veel aan kartonnage en dit kan dus maar net de makkelijkste manier zijn om weer de arbeidsmarkt op te komen.

Krijg meer informatie

Als je graag meer informatie wilt over kartonnage of over wat het werkbedrijf voor jou kan betekenen, neem dan contact op met de klantenservice van NLW Groep. Zij staan je graag te woord en kunnen je uiteraard een heleboel meer vertellen over onder andere kartonnage of hoe een werkbedrijf nu precies in elkaar steekt. Ook als werkgever of gemeente kun je dus hier terecht om de informatie in te winnen die je nodig hebt om tot de juiste keuze te komen. Heb je nu geen tijd om een heel lang telefoongesprek te voeren? Neem dan gewoon een kijkje op de website en kom erachter wat je hier allemaal kunt ontdekken. Op de website vind je natuurlijk ook een hele hoop informatie over kartonnage en het werkbedrijf. Aan de hand daarvan kun je dan een lijst met vragen opstellen die je dan op een later moment aan de klantenservice van de NLW Groep kunt stellen. Iedereen heeft natuurlijk het recht om een baan te vinden op de arbeidsmarkt. Er zijn soms helaas situaties waarin dit moeilijker is dan normaal, maar dit betekent zeker niet dat het onmogelijk is en dat laten ze bij dit bedrijf wel zien. Neem dus vandaag nog de website door en ontdek zelf wat de mogelijkheden allemaal zijn. Het is zeker een aanrader.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn