Onze houten overkappingen houden u uit de zon

28 september 2017

Posted in Woning en Tuin

Gaat u uw tuin verbouwen en zoekt u daarom houten overkappingen? Ga dan eens op tuindomein.nl kijken want we verkopen meer dan 250 verschillende soorten houten overkappingen voor in de voor- en achtertuin. We leveren van al onze producten een handige instructie zodat u weet hoe u bijvoorbeeld een blokhut snel in elkaar kunt zetten. Dat geldt tevens voor de houten overkappingen zodat u ze zonder al te veel moeite aan uw dak of de buitenmuur kunt bevestigen. Hebt u al enig idee wat u precies wenst? Maak dan snel uw keuze door het assortiment te verkleinen met behulp van de diverse categorieën die u kunt aanvinken. De meeste houten overkappingen worden gemaakt van de lariks of douglasspar. Maar we kunnen de houten overkappingen ook leveren van vurenhout en grenenhout. Voor diegene die niet zo van de houtlook houdt bieden we een kleine selectie aan overkappingen van metaal en kunststof aan. Maak verder uw keuze op basis van:

  • De afmetingen. Geef de gewenste wanddikte, diepte en breedte aan,
  • Of zoek op minimum- of maximumprijzen,
  • Ook op daktype kunt u zoeken. Zo kunt u houten overkappingen kopen met een schuin dak of plat dak,
  • En hoe wilt u dat deze overkappingen zijn afgewerkt? Fijnbezaagd, gladgezaagd of bijvoorbeeld geschaafd met ronde hoeken?

Deze houten overkappingen leveren we in alle soorten en maten

Waarom zou u investeren in houten overkappingen? Ten eerste wilt u wellicht langer van het weer in Nederland kunnen genieten. Er is niets zo veranderlijk als het weer zegt men weleens. En dat is in dit koude kikkerlandje absoluut het geval. Toch zijn de zomers tegenwoordig heerlijk aangenaam en we kennen een lange nazomer. Toch kan het weer opeens omslaan en een flinke regenbui of zelfs een hagelbui is het gevolg. De temperatuur blijft echter wel hoog en dan is het zonde om naar binnen te vluchten als u ook onder deze houten overkappingen kunt blijven zitten. Ten tweede zal de waarde van uw huis door deze investering zeer zeker gaan toenemen. En ten derde bieden wij van Tuindomein een zeer groot assortiment aan houten overkappingen aan. En dan hebben we het niet alleen maar over terrasoverkappingen die u aan uw buitenmuur bevestigd en kunt uitbreiden met zijwanden voor een optimale beschermeling tegen weer en wind. Zo kunt u ook diverse blokhutten bij ons bestellen net als prachtige veranda’s zodat u ook eens aan de voorkant van uw huis kunt zitten. Handig als de zon is gedraaid of als u graag wat meer contact met de mensen op straat of uw buren wilt hebben. En ook de mooie prieëlen willen we niet onbenoemd laten. Tot dusver hebben we het enkel over onze houten overkappingen gehad. Maar wist u dat we tevens dierenverblijven, carports, tuinmeubelen en zelfs hot tubs verkopen? Vergeet dus niet om onze website even te bookmarken zodat op een later tijdstip nog eens kunt terugkomen.

Hebt u hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact met ons op

Mocht u nog vragen hebben over een specifiek product dan staat onze klantenservice voor u klaar. U kunt hen op werkdagen tijdens kantooruren bellen en het staat u uiteraard tevens vrij om hen een e-mail te sturen met daarin al uw prangende vragen. We hopen dat u erg tevreden bent met onze producten. Beoordeel ons dan met een cijfer. Zo hebben we een huidige gemiddelde van een 8,8 en daar zijn we zeer trots op. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met de online verkoop van tuinmeubelen en overige producten dus geef ons de kans om u gelukkig te maken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn