Onze Alaska reis

19 augustus 2017

Posted in Vakantie en Recreatie

Toen we aan het begin van dit jaar op zoek waren naar een goede vakantiebestemming kwamen we op een gegeven moment op de website van Wild Alaska terecht. Ik weet niet eens meer hoe we dit voor elkaar hebben gekregen, want dit was zeker geen bestemming die we van tevoren in ons hoofd hadden. Bij het zien van de website en de prachtige reizen die ze hier aanbieden waren we eigenlijk al verkocht. Dit zag er echt fantastisch uit!

  • Hiking
  • Wildlife
  • Natuur

Deze staat in de Verenigde Staten heeft echt ontzettend veel te bieden. Iets waar ik en mijn man eigenlijk nooit bij stil hadden gestaan. We gaan eigenlijk ook altijd voor dezelfde soort vakanties. Meestal tref je ons in grotere steden aan voor een leuke citytrip of we gaan op een strandvakantie in Frankrijk of Spanje. Heel erg veel variatie zat er bij ons nooit in. Bij Wild Alaska bieden ze verschillende soorten reizen aan. Zo kun je kiezen voor een individuele Alaska reis, maar ook voor een groepsreis. Wij hebben voor een groepsreis gekozen, omdat we allebei nog nooit een rondreis hebben gemaakt. Daarnaast zijn we beiden nog nooit in deze staat geweest en we vonden het dus allebei wel een prettig idee om deze Alaska reis samen met een groep andere mensen en een gids te gaan ondernemen.

Het uitzoeken van de Alaska reis

Als je kiest voor een individuele Alaska reis dan kun je een van de al samengestelde reizen kiezen op de website of ze gaan voor je aan de slag om een Alaska reis samen te stellen. Met een groepsreis kun je uiteraard alleen kiezen uit het aanbod op de website, maar deze is echt al fantastisch. Wij waren er in ieder geval al flink van onder de indruk. We hebben goed gekeken naar de verschillende mogelijkheden die er waren en ook hebben we contact opgenomen met de medewerkers van Wild Alaska. We vonden het toch wel een prettig idee om een goed advies te krijgen over welke Alaska reis nu de beste optie voor ons zou zijn. Ze raden ons toen aan om te gaan voor Call of the Wild. Dit is een hele mooie Alaska reis waarbij je een heleboel van de staat kunt zien. Dit leek ons ook een goede optie en dus hebben we deze reis meteen geboekt.

Rondreizen door Alaska

Inmiddels zijn we alweer een tijdje thuis van onze fantastische reis door Alaska. En we hebben het er nog steeds regelmatig over. We hebben tijdens de Alaska reis prachtige foto’s genomen, maar die laten eigenlijk niet zien wat je daar in het echt ziet. Het is zo’n mooie staat met zoveel schitterende natuurverschijnselen. Ik had eigenlijk nooit het idee gehad dat Alaska zo divers was. Uiteraard staat deze staat bekend om de kou, maar voor de rest wist ik er eigenlijk bar weinig over. Inmiddels is dat wel anders. De gids die meeging tijdens de Alaska reis wist ons ontzettend veel te vertellen over de staat zelf en de dingen die we gingen bezoeken. Dankzij hem hebben we ook ontzettend veel wildlife gezien. Als je alleen gaat en je weet eigenlijk niet waar je op moet letten dan mis je dit soort dingen echt heel erg snel, maar dankzij onze gids hebben we een beer gezien (gelukkig op veilige afstand) en zelfs een wolf. Dit was een van de dingen die deze Alaska reis zo ongelooflijk fantastisch maakte. We zouden dan ook iedereen aanraden om ook een reis te boeken via de website van Wild Alaska. Hier krijg je absoluut geen spijt van!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn