Met deze mountainbikes haalt u kwaliteit in huis

20 augustus 2017

Posted in Fietsen en Accessoires

Met mountainbikes kunt u alle kanten op. Onze mountainbikes kunt u eenvoudig inklappen en meenemen op vakantie. U kunt ze gebruiken als stadsfiets omdat u extra behendige moves kunt maken als u door een drukke straat fietst. Het zorgt eerder voor een verhoogde veiligheid en een zelfverzekerd gevoel dan het tegenovergestelde. Maar ook in de weekenden kunt u zich heerlijk uitleven op ander terrein dan het harde asfalt. Denk aan de duinen, aan heuveltjes in het Limburgse landschap, aan bossen of aan speciaal daarvoor aangelegde oefenterreinen. Het moge wel duidelijk zijn dat wij mountainbikes promoten omdat we een flink aantal merken en modellen aanbieden op onze website en in onze winkel in Den Haag. Komt u eens langs of neem eens een kijkje op bike-x.nl. U zult zien dat er binnen elke prijsklasse wel een mooie fiets te koop is zodat u nooit een dief van de portemonnee bent. Deze klassen hebben te maken met het merk, de hoeveelheid versnellingen, het materiaal waaruit de mountainbike is opgemaakt en voor welk niveau het te gebruiken is. Bent u een beginner? Dan hebt u al een prima fiets tegen en scherpe prijs. Bent u gevorderd of rijdt u zelfs wedstrijden? Eis dan meer van uw fiets! U bent dan ongetwijfeld wel bereid om iets meer te betalen. U zult er in ieder geval erg veel plezier voor terugkrijgen.

Mountainbikes online bestellen? Of kom eens langs in ons filiaal

We hebben een brede catalogus aan moderne mountainbikes die we vrij vaak updaten. We geven regelmatig scherpe kortingen op diverse modellen en bieden vele extra’s aan zoals:

  • Een gratis servicepakket met gereedschappen en schoonmaakproducten ter waarde van maar liefst 180 euro.
  • Alle mountainbikes worden 100 procent rijklaar afgeleverd en staan dus tevens in de goede hoogte afgesteld. Na ontvangst kunt u direct opstappen en los gaan in de natuur.
  • En u krijgt maar liefst 2 jaar garantie. Natuurlijk hebt u tevens 14 dagen retourrecht.

En dit zijn slechts een aantal voorbeelden. U kunt binnen het assortiment aan mountainbikes direct op uw minimum en maximum te besteden bedrag selecteren en tevens op merknaam. En vergeet niet om eens ij onze andere fietsen zoals racefietsen te kijken. Een reparatiesetje hoeft u er in ieder geval niet meer bij te kopen. Maar speciale fietskleding en een helm zijn zeker gewenst. Een ongeluk zit in een klein hoekje en als u op grote snelheid van een berg afvalt, dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat u het er zonder kleerscheuren vanaf brengt. Het kan gebeuren dat uw fiets hierdoor is beschadigd. Is uw fiets al ouder dan 2 jaar? Dan hebt u genen garantie meer. Dan raden we het bij iedere aankoop aan om een fietsverzekering af te sluiten. Op onze website kunt u meer lezen over de diverse fietsverzekeringen van ENRA.

Ook accessoires en andere type fietsen verkopen we in groten getale

Hebt u verder nog vragen over onze mountainbikes? Wilt u weten hoe het online bestellen precies werkt? Of zit u nog met andere prangende vragen? Klim dan in ieder geval even in de pen en schrijf ons een e-mail. Ook kunt u ons opbellen en via deze wijze uw vragen aan ons personeel kwijt. En ten slotte hebben we een prachtige winkel waar u onder andere alle mountainbikes met eigen ogen kunt bekijken. Op onze site vindt u de exacte openingstijden en het adres uiteraard terug onder het kopje “contact”. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door ons te volgen via de sociale media of door u te abonneren op de gratis nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn