Onze woning is gestyled door dit architectenbureau in Utrecht

7 april 2018

Posted in Woning en Tuin

Toen wij vorig jaar een woning in het centrum van Utrecht hebben gekocht, was het ons meteen duidelijk dat wij een professional in de arm zouden moeten nemen om deze woning mooi in te laten richten. Mijn vriend en ik zijn namelijk beide niet mensen die veel verstand van zaken hebben wanneer het gaat over wat goed bij wat past, en vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een architectenbureau in Utrecht. Deze hebben wij uiteindelijk weten te vinden via de site van Binnenhuisarchitect-Utrecht.nl. Op deze site zagen wij heel veel interessante mogelijkheden en deze spraken ons beide meteen heel erg aan. Vandaar dat wij ook niet lang geaarzeld hebben om even contact op te nemen met dit architectenbureau in Utrecht. Wij werden meteen vriendelijk te woord gestaan en wij konden duidelijk uitleggen wat wij van dit architectenbureau in Utrecht zouden verwachten. Wij hebben dit architectenbureau in Utrecht namelijk verteld dat wij een monumentaal pand hadden gekocht wat wij dus niet zomaar mochten gaan verbouwen. Omdat wij graag een mix tussen oud en nieuw wilden hebben, hebben wij dit architectenbureau in Utrecht gevraagd of het mogelijk was dat zij een keer langs zouden komen zodat zij als architectenbureau in Utrecht konden zien wat goed zou zijn voor onze woning. Dat was geen enkel probleem voor dit architectenbureau in Utrecht en wij hebben dan ook meteen even een afspraak ingepland met de mensen van dit kantoor. Zo gebeurde het dat wij hen twee dagen later al onze woning in de Domstad konden laten zien. De mensen van dit architectenbureau in Utrecht zagen meteen allerlei mogelijkheden en wij vonden het dan ook heel erg inspirerend om hen over de vloer te hebben. Wij hebben inmiddels een beeld van wat wij gaan krijgen en daar zijn wij heel erg enthousiast over.

Dit architectenbureau in Utrecht leverde ons een prachtige inrichting

Toen wij eenmaal in contact waren gekomen met dit architectenbureau in Utrecht, is alles heel erg snel gegaan. Wij hebben onze woning aan hen laten zien en zij zagen meteen dat wij optimaal gebruik moesten gaan maken van de vele oude elementen die wij in onze woning hadden. Wij hebben namelijk heel mooie authentieke plafonds in onze woning en die wilde dit architectenbureau in Utrecht dan ook graag uitlichten. Dit hebben zij, heel erg letterlijk zelfs, gedaan door heel strakke metalen lampen op te hangen waardoor een heel mooi contrast gecreƫerd werd tussen nieuwe en oudere elementen. Dat maakt van onze woning een echte eyecatcher en wij zijn dan ook heel erg blij dat wij met dit architectenbureau in Utrecht in zee zijn gegaan. Het fijne is ook dat dit architectenbureau in Utrecht in staat is om van tevoren een heel duidelijk beeld te schetsen van hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien. Men werkt hier namelijk met 3d modellen waardoor wij nog konden aangeven dat wij bijvoorbeeld minder grote banken in onze kamer wilden hebben. Dit heeft een hoop gedoe voorkomen en wij zijn dan ook zeer tevreden over de uiterst professionele werkhouding van de mensen van dit architectenbureau in Utrecht.

Wij krijgen een prachtige woning!

Over een paar dagen dan is onze woning helemaal klaar en ik weet zeker dat het echt fantastisch gaat worden. De mensen van dit bureau weten als geen ander wat ze moeten doen om van een woning een pareltje te maken. Kortom:

  • wij hebben een prachtige mix gekregen van oude en nieuwe elementen
  • ons huis heeft echt karakter gekregen door dit bedrijf
  • wij zijn zeer tevreden over de samenwerking

Kijk snel even op de site van dit bedrijf.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn