Kom gezellig een keer lunchen in Vianen!

7 april 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Wanneer u het leuk vindt om lekker te eten, willen wij u graag een keer uitnodigen om een keer bij ons te komen lunchen in Vianen. Wij van Zas-en-Fratsen.nl kunnen namelijk een heerlijke lunch voor u verzorgen. Wij heten u daarom ook van harte welkom in onze gelegenheid zodat u hier zelf kunt ervaren wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan altijd voor u klaar om u een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Uw gastheer Kees Jan zal er alles aan doen om u heerlijk te verwennen. Wilt u graag een lekker wijntje bij de lunch? Dat is altijd mogelijk! Wilt u graag een keer iets nieuws proberen wanneer u komt lunchen in Vianen? Geef dit dan even aan ons door en wij zullen ervoor zorgen dat u een heerlijke maaltijd ontvangt met ingrediënten die al uw smaakpapillen zullen beroeren. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer bij ons wilt komen lunchen in Vianen. Wij kunnen met alles rekening houden en zijn ook in staat om grote groepen te ontvangen. Dat maakt onze gelegenheid heel erg geschikt voor bijvoorbeeld bedrijven die graag ergens willen lunchen in Vianen. Wij willen u uitnodigen om een keer op onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij zullen ervoor zorgen dat u een heerlijke lunch zal ontvangen waarmee u de rest van de dag weer voort kunt zetten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere gerechten en wij wisselen onze kaart ook regelmatig af. Hierdoor krijgt u dus nooit twee keer hetzelfde wanneer u binnen een bepaalde periode meerdere keren naar ons cafe komt om te komen lunchen in Vianen. Wilt u weten wat wij u momenteel kunnen serveren? Kijk dan even op onze site om te zien wat wij hier allemaal aan interessante informatie hebben geplaatst. U zult zien dat wij u heel goed van dienst kunnen zijn en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer in ons cafe in Vianen zouden mogen ontvangen.

Kom met uw bedrijf lunchen in Vianen

Wilt u graag met uw bedrijf bij ons komen lunchen in Vianen? Dat kan uiteraard altijd geregeld worden. Wij ontvangen vaak bedrijven die eerst graag een kopje koffie willen drinken en die vervolgens graag bij ons willen lunchen in Vianen. Wij nodigen u uit om een keer contact met ons op te nemen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u van dienst te zijn en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk zien wat wij u kunnen opdienen. Ook laten wij u op onze site een aantal foto’s zien van wat u mag verwachten. Zo kunt u in een handomdraai zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij hopen van harte dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Het adres van deze pagina is Zas-en-Fratsen.nl. Mocht u speciale wensen hebben, laat het ons dan even weten via het contactformulier en dan houden wij daar rekening mee.

Heeft u speciale diëten? Wij houden daar graag rekening mee!

Mag u geen gluten eten? Wilt u liever geen vlees of andere dierlijke producten eten? Geen enkel probleem! Wij houden graag rekening met uw wensen. Kortom:

  • wij verzorgen een heerlijke lunch
  • wij kunnen ook grote groepen ontvangen
  • wij houden graag rekening met uw dieet

Wij hopen u snel een keer te mogen ontvangen in ons cafe.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn