Theaterschool Delft

7 april 2018

Posted in Vrije tijd en Hobby

Sommige kinderen uit de Delftse regio hebben zelf al jong belangstelling voor op een toneel staan en daarom ga je als ouders op zoek naar een theaterschool te Delft. Andere kids hebben er juist zelf niet direct heel veel belangstelling voor, maar ook voor hen kunnen theaterlessen een aanrader zijn. Je leert hier namelijk heel veel van, niet alleen maar toneelspelen en hoe het is om op een podium te staan. Wat voor vaardigheden kun je nu allemaal ontwikkelen door middel van theaterlessen bij een theaterschool te Delft? Je kunt dan denken aan het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van stuk. Dit kun je natuurlijk ook op andere vlakken in je leven goed gebruiken, het goed nadenken over hoe iets er uit zou moeten komen te zien, een plan van aanpak bedenken en vervolgens het ook daadwerkelijk uitvoeren. Je leert dus organisatorische vaardigheden. Maar ook wordt je zelfvertrouwen ontwikkeld, doordat je ontdekt dat je iets kunt en dat je iets voor een groep mensen tot uitvoer kunt brengen. Je leert ook zelfexpressie, jezelf uitdrukken op een bepaalde manier. En je leert natuurlijk samenwerken, want theatermaken doe je eigenlijk nooit alleen, maar altijd samen met anderen. Lessen volgen bij een theaterschool in Delft is dus niet alleen maar nuttig voor diegenen die later hun beroep willen maken van op een toneel staan.

Theaterschool Delft uitkiezen

Wil jouw kind graag naar een theaterschool te Delft gaan? Of wil jij hier zelf graag lessen volgen? Dan is het niet zo dat je heel veel scholen hebt om uit te kiezen, theaterlessen is toch iets wat helaas nog niet door velen gevolgd wordt. Gelukkig ben je in deze regio gezegend met het bestaan van een uitstekende theaterschool te Delft, namelijk in de vorm van de lessen van Claudia Seevinck. Deze docente is opgeleid voor het begeleiden van kindertheater, maar is ook muziekdocente. Beide vakgebieden combineert zij graag in haar lessen en dat levert bijzonder inspirerende cursussen op. Wat voor les jij of jouw kind ook bij haar volgt, er zal altijd nadruk liggen op het ontwikkelen van:

  • zelfvertrouwen
  • expressie
  • improvisatievermogen
  • creativiteit

Iedereen heeft deze eigenschappen in zich, het moet er alleen natuurlijk wel uit komen. Zij kan dit als geen ander uit mensen halen. Doordat zij in haar lessen als theaterschool Delft ook altijd muziek, beweging en spel met elkaar verbindt, blijft het ook altijd ontspannend. Ieder kan zich zo op zijn of haar eigen manier ontwikkelen.

Claudia Seevinck

Als je een theaterschool te Delft zoekt, dan ben je bij deze docente dus helemaal aan het juiste adres. Maar ook voor muzieklessen kun je heel goed bij haar terecht. Niet alleen haar theaterschool te Delft en omgeving staat goed bekend, maar ook haar muziekcursussen zijn voor velen in deze regio een begrip. Het prettige is dat zij al voor kinderen van anderhalf jaar oud lessen aanbiedt, waar je bij veel muziekscholen pas terecht kunt op het moment dat kinderen een jaar of zes oud zijn. Muzikaliteit kun je echter nooit vroeg genoeg ontwikkelen en ook dit gaat bij haar op een speelse manier. Zij legt alles tijdens haar lessen zingend uit en gebruikt verschillende muziekinstrumenten om dingen voor te doen en te begeleiden. Kinderen kunnen zelf ook verschillende instrumenten oppakken en zo ontdekken wat bij hen past. Dit kan in groepslessen, maar ook in individuele lessen of workshops. Daarnaast geeft zij ook muzieklessen op basisscholen. Zij biedt niet alleen maar cursussen aan voor kinderen, ook volwassenen kunnen bij haar terecht. Of je nu ervaring hebt met het spelen van een instrument of met theaterspel of dat je echt een complete beginner bent, bij Claudia Seevink, muziekschool en theaterschool Delft, kun je altijd terecht!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn