Op vakantie in de tent met een mooi tenttapijt grijs

19 april 2016

Posted in Vakantie en Recreatie

Herca - Tenttapijt grijsKamperen is toch wel één van de mooiste dingen die er bestaan. Lekker in een caravan, een camper of een tent de hort op en dan vaak gezellig in de open natuur vakantie vieren. Dit kan zo luxe of juist zo elementair als je zelf wilt. Met een caravan heb je nog wel de beschikking over de basics en kun je redelijk ontspannen een vakantie organiseren. Met een caravan sta je vaak ook stil op een camping en als zodanig ben je dus nog redelijk thuis in de beschaafde wereld. Aan de andere kant staat je caravan wel in de natuur en als je bijvoorbeeld op een camping in Frankrijk staat, dan ben je vaak ook niet ver verwijderd van de ruige natuur. Tijdens dit soort vakanties kun je dus prima de beschaafde wereld afwisselen met de natuur. Je kunt het avontuur ook iets extremer opzoeken. Je kunt bijvoorbeeld op vakantie gaan met een tent. Dit is al een stuk minder comfortabel dan een caravan, maar je kunt de tent nog altijd op een camping plaatsen, zodat je nog altijd van de camping faciliteiten gebruik kunt maken. Maar je kunt met een tent natuurlijk ook gewoon de wilde natuur in trekken, ver weg van de beschaving met niets dan de natuur en jezelf om op te vertrouwen. In dat geval wil je natuurlijk wel dat je tent in een optimale staat verkeert. De natuur is verraderlijk en je hebt te maken met wind, regen, sneeuw, hagel, storm, zonlicht, mist en noem het allemaal maar op. Je tent moet al die weersomstandigheden kunnen weerstaan en jij moet binnen in die tent op een comfortabele manier kunnen slapen. Je hebt dus een goede tent nodig en een goed tenttapijt. Een tenttapijt grijs bijvoorbeeld, is in de regel bedoeld voor de voortent. Dit is voor elke kampeerder belangrijk, want hier plaats je je schoenen, je tas en eventueel je kleding, zodat de tent zelf vrij blijft om in te slapen. Heb je teen tenttapijt grijs, dan zal je al die zaken op de grond moeten leggen. Dus als je je tent in het gras neerzet, dan liggen de spullen dus gewoon in het gras of je plaats te binnen het slaapverblijf en dat is natuurlijk verre van ideaal. Als je de tent in de modder neerzet, dan liggen de spullen op de modder. In al die gevallen is het dus veel beter om gewoon gebruik te maken van een tenttapijt grijs. De vraag is dan alleen nog even waar je een dergelijk tenttapijt grijs kunt vinden.

Een tenttapijt grijs vind je op herca.nl

Als je op zoek bent naar een goed tenttapijt grijs, dan ben je bij Herca aan het juiste adres. Dit is namelijk dé webwinkel voor al je kampeer benodigdheden. Naast een tenttapijt grijs kun je hier dus ook prima terecht voor andere kampeerartikelen zoals:

  • Campers
  • Caravans
  • Aanhangwagens
  • Technische onderdelen
  • Accessoires

Voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden kun je het beste even een kijkje nemen op de website zelf. Daar vind je meteen alles inclusief beschrijving en prijs. Het is geen gek idee om een tenttapijt grijs te kopen bij een webwinkel als Herca, want doordat je bij een webwinkel bestelt weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Webwinkels zijn namelijk vrijwel altijd goedkoper dan fysieke winkels. Dus je zou naar de Bever kunnen gaan, maar de kans is groot dat een tenttapijt grijs daar een stukje duurder is dan bij Herca. Vandaar ook dat het een goed idee is om gewoon een tenttapijt te bestellen via Herca. Een ander voordeel is natuurlijk dat je gewoon een tenttapijt grijs kunt bestellen vanuit huis en er dus de deur niet voor uit hoeft. Als je gaat kamperen dan ben je al genoeg buiten. Daarom is het goed om te weten dat je de voorbereidingen vanuit huis kunt organiseren. Tevens is het ook goed om te weten dat je met een tenttapijt grijs goed voorbereid op vakantie gaat want een tenttapijt grijs dat je bestelt via Herca is altijd van uitstekende kwaliteit. Ook heb je de keuze uit verschillende modellen. Ga je bijvoorbeeld naar een land waar het veel regent, dan kun je kiezen voor een tenttapijt grijs met opblaasbare randen. Op deze manier kan het water niet je tent inlopen. Het is natuurlijk fijn om een waterdicht tenttapijt grijs te hebben, maar als het water alsnog boven op het tenttapijt grijs terecht komt, dan heb je er nog niets aan. Ga je echter naar een zonnig oord, dan kun je prima genoegen nemen met een regulier tenttapijt grijs.

De voordelen van Herca

Als je via een webwinkel bestelt, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de webwinkel in kwestie een goede webwinkel is. Daarom is het dus ook een goed idee om te bestellen bij Herca, want alle producten zijn zoals gezegd van uitstekende kwaliteit, maar ook de service is op en top verzorgd. Zo krijg je de artikelen die je bestelt altijd binnen 24 uur thuis bezorgd. Voor de grotere artikelen, zoals caravans en dergelijke, kun je gebruik maken van de fysieke showroom in Enschede. Hier kun je alles zelf bekijken en eventueel uitproberen. Dat is wel zo handig voor de grotere aankopen. Voor de kleinere aankopen zoals tenttapijten kun je hier ook terecht, maar deze kun je natuurlijk ook gewoon direct online bestellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn