Een haartransplantatie door een gespecialiseerde chirurg

19 april 2016

Posted in Nieuws

Esteworld-haartransplantatie - HaartransplantatieZoekt u naar een goede kliniek voor het laten uitvoeren van een haartransplantatie, dan zit u gegarandeerd goed bij Esteworld. Hier werken namelijk alleen specialisten die niets anders doen dan haartransplantaties. We laten u graag kennismaken met enkele belangrijke andere voordelen. Ten eerste kunt u direct contact opnemen met de kliniek. Er komen dus geen tussenpersonen aan te pas. Wel zo prettig, want hierdoor zijn de lijnen zo kort mogelijk. Het eerste consult vindt daarbij gewoon plaats in Nederland. Hiervoor hoeft u niet naar Turkije, waar de kliniek zelf is gevestigd. Even andere voordelen op een rijtje:

  • Behandeling in de beste haartransplantatiekliniek van Turkije
  • Goedgekeurd door Ministerie van Volksgezondheid
  • ISO9001 en TUV-kwaliteitskeurmerk
  • Keurmerk van de Nederlandse Haarstichting
  • Garantie op het resultaat

Wilt u meer informatie over een haartransplantatie, dan kunt u het beste even kijken op de website Esteworld-haartransplantatie.nl. Hier vindt u handige en uitgebreide informatie. Ook vindt u hier een groot aantal foto’s, zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijke klinieken waar u terecht kunt. Heeft u interesse in het aanvragen van een offerte voor een haartransplantatie, dan kan dat ook gewoon via de site. U kunt dan foto’s meesturen om te laten beoordelen. Een haartransplantatie chirurg zal goed naar de foto’s kijken en op basis daarvan een behandelplan maken.

Een vrijblijvend consult aanvragen voor een eventuele haartransplantatie

Bent u een haartransplantatie aan het overwegen, dan is het zeker verstandig om een weloverwogen keuze te maken. Kies bijvoorbeeld niet voor een ziekenhuis in Turkije om zo’n behandeling te laten uitvoeren, want dit betreft geen gespecialiseerde haartransplantatie kliniek. Het is zeer verstandig om vooral te gaan voor een kliniek die hierin is gespecialiseerd. Het Ministerie van Volksgezondheid heeft maar één kliniek goedgekeurd op dit gebied en dat is Esteworld. Dit betekent trouwens ook dat er iedere 3 maanden een controle plaatsvindt, waarmee steeds weer opnieuw wordt bekeken of de kliniek nog steeds voldoet aan de hoogste eisen. Bij Esteworld bent u aan het juiste adres voor een haartransplantatie. Kiest u voor een bepaalde kliniek, dan is het ook goed om te letten op bepaalde keurmerken. Zo draagt Esteworld het keurmerk ISO 0991 en het TUV keurmerk. Dit zijn belangrijke Europese kwaliteitskeurmerken. Een Nederlands keurmerk waar ze aan voldoen, is die van de Nederlandse haarstichting. U bent bij deze kliniek niet alleen in goede handen, u bent hier in de beste handen. U zult ervaren dat het u aan niets zal ontbreken en u wordt behandeld als een VIP. Het wordt u al snel duidelijk dat ze er alles aan hebben gedaan om de service zo goed als mogelijk te maken. Wilt u weten of een haartransplantatie bij deze kliniek iets voor u is, dan kunt u een consult aanvragen. Hiervoor hoeft u gelukkig niet helemaal naar Turkije, want deze kan gewoon in Nederland plaatsvinden. Wat de drempel nog eens extra laag maakt, is dat u helemaal niets hoeft te betalen voor een dergelijk consult. U kunt ook nog eens eenvoudig een afspraak maken. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Een medewerker van deze kliniek zal zo snel mogelijk contact met u zoeken. De vraag of u geschikt bent voor een haartransplantatie zal beantwoord worden tijdens zo’n consult. Er wordt hierbij goed gekeken naar de haren die zich bevinden in de eeuwige krans. Dan gaat het met name om het aanwezig zijn van de juiste hoeveelheid haar én kwalitatief goed haar. De specialisten weten precies waar ze op moeten letten om dit vast te kunnen stellen. Wilt u een haartransplantatie ondergaan terwijl u rookt, dan ligt er voor u een grote uitdaging om de hoek. U mag namelijk een week voor de haartransplantatie niet meer roken en ook geen alcohol drinken. Neemt u medicijnen die uw bloed verdunnen, dan zult u daar ook tijdelijk mee moeten stoppen. Het is echt belangrijk om u hieraan te houden. Wilt u hier meer over weten, dan zult u in dit geval ook tijdens een vrijblijvend consult al uw brandende vragen kunnen stellen. Het kan zijn dat u vooral opziet tegen de haartransplantatie zelf. U bent misschien bang om onder volledige narcose te moeten. Gelukkig is dat niet het geval. Er komt geen narcose aan te pas bij een haartransplantatie, want alles gebeurt onder plaatselijke verdoving. Er is wat dat betreft dus geen reden om u zorgen te maken.

Onschuldige bijwerkingen

Wat wel zo kan zijn, is dat u last krijgt van relatief onschuldige bijwerkingen. Zo kunnen er zwellingen ontstaan. Middels koelen kunnen deze zwellingen worden behandeld. Ook kan het zijn dat u een beetje last krijgt van hoofdpijn. Hiervoor kunt u pijnstillers gebruiken. Een laatste bijwerking heeft te maken met de huid in het donorgebied. Deze kan een rozige kleur hebben en er kunnen zich wat wondjes bevinden. Hiervoor dient u standaard antibiotica te gebruiken. Deze krijgt u ook van een specialist van Esteworld. Hiervoor hoeft u dus niet speciaal naar de huisarts. Het is overigens niet zo dat u maar een paar minuten plaats hoeft te nemen voor een behandeling, want een behandeling duurt wel een ruim aantal uren. Dat is nodig om voor het best mogelijke resultaat te gaan. De hele haartransplantatie gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Vraag vandaag nog een offerte aan om te laten beoordelen of u in aanmerking zou kunnen komen voor zo’n behandeling. U kunt natuurlijk ook gewoon even telefonisch contact opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn