Op zoek naar een camperplaats in Drenthe

1 juni 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Mijn vriendin en ik hebben een paar maanden geleden een tweedehands camper gekocht. Wij hadden de camper nog niet uitgetest en het leek ons leuk om dit te doen tijdens een weekendje weg. Wij waren beide al jaren niet meer in Drenthe geweest en het leek ons daarom leuk om een camperplaats in Drenthe te zoeken. Wij vonden de website campingdeberken.nl en besloten om hier een plekje te reserveren. Mijn ouders hadden vroeger ook een camper en ik kan mij veel leuke vakanties met onze ouder camper herinneren. Tijdens de zomervakantie trokken wij er altijd een aantal weken op uit en bezochten veel verschillende landen in Europa. Mijn ouders werkten allebei in het onderwijs, waardoor zij ook altijd veel vrij hadden tijdens de zomervakantie. Zij vonden de vrijheid van een camper altijd erg fijn. Je kan gemakkelijk ergens een camper neerzetten, of de volgende dag weer wegrijden als de camping tegenvalt. Mijn vriendin hebben de laatste jaren veel intercontinentaal gereisd, maar nu wij een zoontje hebben gekregen, willen wij voorlopig niet meer vliegen. Ik stelde voor om een camper te kopen, want dan kunnen wij alsnog op vakantie en hoeven wij niet te vliegen. Dit leek mijn vriendin ook een goed idee en gelukkig vonden wij al snel een erg leuke tweedehands camper.  De camper konden wij voor een goede prijs kopen en er is genoeg ruimte voor ons drie├źn. Het leek ons een leuk idee om een weekendje weg te gaan en de camper te testen en wij kozen voor Drenthe. Daarom zochten wij een camperplaats in Drenthe voor over een paar weken.  

Een leuke camperplaats in Drenthe gevonden op campingdeberken.nl 

Een camperplaats in Drenthe is tegenwoordig snel gevonden. Als je online zoekt op camping in Drenthe, dan kom je veel verschillende websites tegen. Het vinden van een goede camper plaats in Drenthe is echter lastiger, want niet alle campings zijn geschikt voor campers en even goed. Het leek ons verstandig om een camping uit te zoeken op de foto’s, faciliteiten en de beoordelingen. Een camping die ons direct erg leuk leek was Camping de Berken. Dit is een middelgrote camping met een aantal camperplaatsen. Wij vonden de camping op de foto’s er erg mooi uitzien en veel bezoekers hadden goede beoordelingen achtergelaten. Mijn vriendin en ik vonden deze camping de beste keuze en besloten om hier een camperplaats in Drenthe te boeken. Wij maakten de reservering voor ruim een maand later.

Leuke camping en vriendelijke medewerkers

Een camperplaats in Drenthe boeken bij Camping de Berken was een goede keuze. De camping vonden wij erg leuk en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden gelukkig lekker weer en er waren veel dingen te doen in de omgeving. De camper beviel ons erg goed en binnenkort zullen wij onze zomervakantie boeken. Voor een camperplaats in Drenthe kunnen wij Camping de Berken aanraden en misschien komen wij hier ooit nog eens terug.

  • Er zijn een aantal camperplaatsen
  • De camping heeft veel goede reviews
  • Wij vonden de camping leuk en het personeel was vriendelijk en behulpzaam
  • Er zijn veel dingen te doen in de omgeving
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn