Power bank

21 april 2016

Posted in ICT en Techniek

Legetelefoon - Power bankHebt u vaak een lege telefoon? Kijkt u dan eens op onze website www.legetelefoon.nl. Een betere naam konden we niet verzinnen. Hier vindt u diverse artikelen die u helpen met het opladen van uw telefoon. Een extraatje is niet weg, zeker niet als u onderweg bent. In principe laadt u telefoons op met de oplader die u hebt gekregen van de fabrikant. Deze oplader is meestal bij de smartphone inbegrepen. U hebt er misschien maar één en als u erg veel onderweg bent, lang op kantoor blijft en veel gebruik moet maken van uw mobiele telefoon, dan vraagt dit om moeilijkheden. U kunt ervoor kiezen om een tweede oplader mee te nemen maar ook die oplader vergeet u wellicht soms. Hebt u een handtasje of koffer? Koopt u dan een power bank. Met een power bank weet u zeker dat er genoeg energie in de buurt is om uw smartphone snel weer even op te laden. Zo hebt u altijd en overal genoeg energie over om snel uw mail te bekijken, dat ene belangrijke telefoontje te plegen of om snel een app-bericht te sturen. Een power bank is een apparaat dat u kunt vergelijken met een noodbatterij. Het is een accu die u zo nu en dan thuis eens oplaadt. Deze power bank stopt u natuurlijk niet in uw telefoon. (of tablet want een power bank is ook te gebruiken voor tablets zoals de iPad)De power bank is een kleine mobiele USB-oplader. U stopt de power bank in uw pc of laptop om de power bank zelf op te laden. U hebt hier helemaal geen extra oplader of houder voor nodig. Anders zou het ook wel erg dubbelop zijn, vindt u ook niet? U kunt met een volle power bank snel uw smartphone opladen of even aansluiten om dat ene belangrijke berichtje te lezen en te beantwoorden. Moet uw smartphone aanblijven omdat u nog een antwoord verwacht? Dan kunt u de power bank er aan laten hangen want een power bank gaat erg lang mee.

Zoekt u niet langer maar koopt u hier deze handige power bank

Een power bank bevat genoeg energie om uw lege smartphone helemaal op te laden zodat u vele malen langer met uw telefoon vooruit kunt. Gaat u bijvoorbeeld een reisje maken? Bijvoorbeeld een beklimming of een hike in een ander land. Zit u in een afgelegen gebied? Dan is het wel zo verstandig om minstens één telefoon mee te nemen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker als u een berg gaat beklimmen. U wilt misschien af en toe met het basiskamp kunnen communiceren. En ook al gaat u niet zo hoog, ook voor een trip met een paar vrienden door de ongerepte natuur, ver weg van de onbewoonde wereld, kan er veel gevaar ontstaan. Het weer kan uw plannen behoorlijk dwarsbomen. Denkt u bijvoorbeeld aan lawinegevaar of stevige regen en onweer. Maar ook dieren kunnen gevaar opleveren. Beren, tijgers, slangen en ga zo maar door kunnen iemand verwonden. En dan is er nog de kans op een ongeluk tijdens uw trip. U zult maar ergens invallen of in vast komen zitten. Dingen waar u zich uiteraard wel een beetje op voorbereid hebt, maar toch hebt u dit simpelweg niet in de hand. Als u dan niet in staat bent om de hulpdiensten te bereiken dan bent u mooi in de aap gelogeerd. Laat dit dan ook niet gebeuren en zorg er voor dat u minstens een smartphone of portofoon bij u hebt die u op stand-by hebt staan. Kijk er niet te vaak op zodat u op uw batterij bespaart. Bent u al enkele dagen onderweg? Dan is de kans erg groot dat de batterij leeg is. Er is dan geen stopcontact in de buurt. Hoog tijd om de power bank te voorschijn te halen want dankzij de power bank kunt u uw telefoon geheel opladen. Dit geldt tevens voor uw GPS, camera of mp3-speler. Klinkt u dit als muziek in uw oren, maar bent u bang dat een enkele power bank niet volstaat? Dan kunt u er bij ons meerdere bestellen. Dat is zeker handige als u vele dagen zo niet weken weg bent uit de bewoonde wereld. Wist u dat we ook dit soort handige apparaten verkopen met een veel grotere capaciteit? Kijkt u maar eens op de website. Dan hebt u misschien aan een power bank toch genoeg!

Een noodbatterij achter de hand hebben kan geen kwaad!

Dit apparaat kunt u bij ons bestellen. We hebben ze steevast in voorraad en leveren enkel kwaliteit. We bieden u dan ook enkel A-merken aan zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. Bent u toch niet zo tevreden of is er tijdens de bezorging iets stuk gegaan aan deze oplader? Stuur het dan meteen terug. Niet voor niets krijgt u 14 dagen retourrecht bij elke aankoop. Over het algemeen zal dit gelukkig niet nodig zijn. U kunt er wel vanuit gaan dat u een product krijgt waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

  • U hebt vanaf dan altijd een noodoplader en noodbatterij tot uw beschikking.
  • U hebt geen aparte oplader nodig want u laadt deze “bank” op door hem aan een usb-kabel te hangen.
  • En die usb-kabel en micro usb-kabel krijgt u er gratis bijgeleverd.

Haast u dus snel naar onze shop en bestel direct uw gewenste noodoplader. Dan hebt u nooit meer een ergernis omdat uw telefoon snel leeg gaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn