Laarzen

23 april 2016

Posted in Mode en Kleding

Laarzen worden niet alleen gebruikt als het regent en u flink moet zwoegen in uw tuin. Of voor welke buitenactiviteit dan ook waarbij u door de modder moet lopen. Het is al vele decennia een fashion statement binnen de schoenenwereld. Vraag een willekeurige vrouw of ze een paar laarzen heeft en ze gaat vast blozen. Het antwoord is namelijk meestal dat ze er wel meer dan een paar heeft. Grote zwarte lederen laarzen en kleine laarsjes met wellicht een bontkraagje: er zijn diverse type laarzen die u bij ons kunt bestellen! Wie wij zijn? Wij zijn een groot kledingwarenhuis dat enkel digitaal te bezoeken is via www.spartoo.nl. Daardoor kunnen we flink besparen op onkosten. We hebben immers geen pand meer nodig en daarom hebben we ook minder personeel nodig. Dat zorgt er tevens voor dat u laarzen en vele andere soorten schoenen erg goedkoop bij ons kunt vinden. En als u ook nog eens gebruik gaat maken van de vele kortingen die we veelvuldig leveren op onze producten, dan bent u al helemaal goedkoop uit. Het moge duidelijk zijn dat er vele soorten laarzen bestaan. Niet alleen variëren ze qua lengte, ook qua kleur en materiaal kunnen ze onderling flink verschillen. We proberen om een zo groot mogelijk assortiment aan te kunnen bieden en we vinden dat we daar behoorlijk in geslaagd zijn. Zo hebt u bij ons de keuze uit maar liefst 1600 topmerken. Niet alleen vindt u daar laarsjes tussen, maar ook alle vele andere type schoenen voor zowel vrouwen als mannen en kinderen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Gaat u maar eens naar “damesschoenen” en klikt u vervolgens op “laarzen”. U zult er rond de 2500 verschillende type laarzen kunnen vinden. Dat maakt het nog een hele speurtocht want welke laars past het beste bij u? Dit enorme getal betekent wel dat u een echt uniek product kunt kopen die maar weinig mensen bezitten. Wilt u graag iets bijzonders hebben en niet met de meute mee willen lopen? Dan vindt u bij ons vast en zeker de laarzen die het beste bij uw stijl passen.

Laarzen zijn niet alleen handig vanuit praktische redenen

Om het overzicht te kunnen bewaren kunt u dankzij diverse handige filters snel uw keuze verkleinen. Geeft u bijvoorbeeld de merken aan van wie u graag laarzen zou willen hebben. Of geef favoriete kleuren aan, het materiaal waar de laarsjes van gemaakt moeten zijn of het type laars. Zo hebt u bij ons de keuze uit onder andere:

  • Hoge laarzen voor in de herfst en de winter
  • Het spreekt voor zich wanneer deze laarzen van pas komen
  • Snowboots, handig om mee te nemen op wintersport
  • En lieslaarzen als u erg sexy en gewaagd gekleed wilt gaan. Overigens komen lieslaarzen niet tot aan uw lies maar tot aan uw knie.

Ook kleine laarsjes die handig zijn voor alledaags gebruik zoals werk, school of voor tijdens het uitgaan zult u in groten getale bij ons aantreffen. Wist u dat u een gratis account kunt aanmaken? Veel klanten vergeten dit te doen zodat ze bij elke bestelling opnieuw al hun contactgegevens en adresgegevens moeten invullen. Maakt u een account aan, dan is dat slechts een eenmalig klusje. U kunt vervolgens inloggen met behulp van uw inlognaam en wachtwoord. Als u Google uw wachtwoord laat onthouden, dan bent u steevast op uw huiscomputer ingelogd. U kunt nu verlanglijstjes aanmaken. Wie weet zijn de laarzen van uw dromen binnenkort in de aanbieding. U kunt daarom maar beter niet te snel bestellen maar een meer afwachtende instelling hebben. Wilt u artikelen toch niet langer hebben, dan zijn ze weer uit het lijstje te verwijderen. Tevens kunt u nu eenvoudig de bestelstatus van uw producten bekijken en ze zelfs op de voet volgen. Laarzen kopen was nog nooit zo leuk!

Het is eens stijlicoon voor vele vrouwen

Niet alleen vindt u laarsjes op onze website. We zijn van alle markten thuis. Alleen al binnen de categorie “damesschoenen” komt u ogen te kort. Zo hebben we naast de laarsjes ook hakschoenen, pumps, sneakers, instappers en nog veel meer. Tevens verkopen we voor mannen, vrouwen en kinderen kleding van topmerken. Daarbij horen natuurlijk ook kledingaccessoires zoals tassen, riemen en stropdassen. Met een klik van uw muisknop kunt u ze kopen. Het enige nadeel van online winkelen is dat u maar moet afwachten hoe het uitvalt. U geeft natuurlijk uw eigen maten door maar het ene merk is de andere niet. Dat kan irritaties opleveren en daarom hebben we er voor gekozen om niet 14 dagen maar 30 dagen retourrecht te geven op al uw bestellingen. Nu rekenen we al geen verzendkosten aan u door en nu mag u ook nog eens uw producten gratis terugsturen als het niet lekker zit, de maat niet goed is of het product geheel anders uitvalt dan u had verwacht. Daar doen we trouwens helemaal niet moeilijk over. We hopen echter wel dat u dan een andere bestelling maakt. Dit kunt u zo vaak u maar wilt doen! Terwijl u er de deur niet voor uit hoeft. Zo ontstaat er hopelijk voor u en voor ons een win-winsituatie zodat we een jarenlange relatie met u kunnen opbouwen. Hebt u opmerkingen over onze website? Dan horen we die erg graag van u. Bij feedback waar we echt iets aan hebben krijgt u zelfs 10 euro korting op uw volgende bestelling. Zo helpen we elkaar dus hopelijk tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn